Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgniły kosciec

czy facet moze nosic damskie stringi?

Polecane posty

Nie jestem tu żadna nowa, chyba że pod tym nickiem. Do właściwych wniosków doszłam już dawno i to samodzielnie ;-)

Gość no to teraz
zjazd stewardessa🖐️

Gość k6
Każdy nosi to co chce. Ja mam 10 par męskich stringów i 2 pary damskich (z czego jedne dała mi dziewczyna) i tylko w takich gaciach chodzę. Są przede wszyskim BARDZO wygodne (jak już się do nich przyzwyczai) i tyłek się nie poci. A co do damskich, to większość jest nie wygodna, bo są inaczej wyprofilowane i wacek zaczyna wychodzić, ale te które mam są świetne - wygodniejsze do niektórych męskich i do tego z takiego przyjemnego w dotyku materiału :-) Aż dziewczyna mnie po nich częściej zaczęła dotykać... ;-)

Gość tył na przod
:)

Ja tez używam stringów. Szczególnie latem - zapobiega to strasznemu poceniu się w miejscach intymnych. Używam męskich tylko. A co do przyzwyczajenia - może być i jest erotyczne bardzo. Szkoa, że większość babek nie lubi facetów w stringach ;( Ale muszą mieć zgrabne tyłki. Ja akurat mam ;)

Gość k6
Większość babek nie lubi bo sami faceci nie lubią, więc nie ma co się dziwić. Jakby do takiej panienki co jest na "nie" przyszedł chłopaczek w stringach i pożądnie przeczyścił jej komin, to już nigdy więcej nie powiedziałaby że to dla pedałów i na pewno zmieniłaby zdanie :-P A że facet w damskich stringach budzi jeszcze dziwniejsze skojarzenia to chyba normalne. Ja chodzę w tych od dziewczyny tylko przy niej (śmieje się ze mnie :-P ), a te drugie wyglądają identycznie jak męskie, tylko mają o wiele przyjemniejszy materiał (takie coś śliskie i gładkie, podobne do satyny). Nikt poza mną i dziewczyną o tym nie wie i niech tak pozostanie.

Gość łysy świr
Nie koronkowe, tylko jednolite, najlepiej ciemne i satynowe. I ważne żeby wygodne były, bo co z tego że ładne jak nikt i tak nie widzi, a jajka bedą wychodzić? :-)