Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackMamba

kocham Cię przez telefon

Polecane posty

co sądzicie o osobach które kończąc rozmowe telefoniczną ....jak w temacie, zakładając, że widują się codziennie ,znajomość kilkuletnia, kilka połączeń w ciągu dnia,

Gość agatka_baran
ale ze co?

Gość dząga
ale o co chodzi?kogo Ty kochasz?

Gość agatka_baran
eee Dząga moze same sobie dokonczymy :P

tu nie chodzi o to kogo ja kocham, tylko o formę zako`nczenia rozmowy telefonicznej, zamiast cześc pa itp to gadanie juz jak dla mnie nic nie znaczęcego ... kocham cie

Gość agatka_baran
to juz jest sprawa indywidualna, to tak samo jakby zbedne bylo mowienie sobie 'pa' jesli jest to kilkakrotne:P poza tym zalezy czy mowi sie to na odwal czy jako czula forma zakonczenia rozmowy.lepiej powiedziec 3x za duzo niz raz za malo:)

nie rozumiemy sie , slowa pa, cze, narazie itd sa potocznie uzywane, natomiast kocham cię uzywane w nadmiarze tracą swoja wartosc

Gość agatka_baran
rozumiem o co Ci chodzi- i napisalam, ze to zalezy od osob, ktorzy tych slow uzywaja. watpie,zeby 10 razy ktos dzwonil do kogos i za kazdym razem mowil tej drugiej os ze ja kocha- w sumie masz racje, ale to kazdego indywidualna sprawa. ja osobiscie tak nie robie, ale mam tez neutralny stosunek do tego, gdy ktos robi inaczej. z drugiej strony- eraz prawie wszystko traci swoja wartosc...

Gość Averie
Jeśli mówi to z uczuciem, to nigdy nie straci na wartości :) "Spieszmy się kochać ludzi - tak szybko ochodzą..." I dlatego "Kocham Cię" mówmy jak najczęściej, jeśli kochamy. Niech ta druga osoba wie i czuje, że jest kochana :) Żeby potem nie myśleć - mówiłem/am to jej/jemu zbyt rzadko. Takie jest moje zdanie i tak je stosuje. Osobiście denerwują mnie psiapsiółki świergoczące przez telefon "No to pa! No papapapapapa! Buziaczki, no kocham cię, tak, kociaczku, kocham! Buzi buzi buzi!" Wiecie o co chodzi :P To denerwuje. Ale prawdziwe KOCHAM - nie :)