Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nikt mi nie pomógł..

dlaczego nikt mi nie pomógł..

Polecane posty

wszyscy znajomi są podobno po mojej stronie,mówią mi że jestem ładna zadbana i że na to nie zasługuję...ale żadne z nich nie zrobiło nic żeby pomóc mi....Mąż ma kochankę ,która ma męża ,nie mają dzieci...rozkochała go ,ale męża nie chciała zostawić dla niego mimo że on odszedł z domu dla niej.jej mąż wie że ona zdradza go ale akceptuje ,widziałam ich razem są radośni ,wszędzie razem bywają ,dobrze im się powodzi ,to dlaczego ta kobieta zdradza swego męża,a zarazem zniszczyła moje życie ,wiem że winę za zdradę ponosi mój mąż .ale problem leży w tym że mój mąż stale wraca do mnie ,obiecuje że gdzieś pojedziemy ,spędzimy czas ,że on chce poprawy,że rozumie swój błąd i wie ile zła wyrządził ale następnego dnia już wycofuje się z obietnic staje się agresywny ,wyzywa mnie,następnego dnia znów przeprasza mówiąc że jest hujem itd.było bardzo dużo obietnic z jego strony ale żadnej nie zrealizował ,każdy wolny dzień spędza sam ,lub jedzie dość daleko do swojej matki ,wyłancza telefon i nie interesuje się czy żyję ,czy jestem chora , i nigdy pierwszy nie zadzwoni a za dzień ,dwa znów są obietnice o jego poprawie i znów historia się powtarza......nie osadzajcie proszę mnie ale niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego on się tak zachowuje......i dlaczego znajomi skoro są ponoć po mojej stronie nawet z nim nie próbowali porozmawiać o tym jak się zachowuję on wobec mnie.,kocham męża ale nie wytrzymuję tego wszystkiego ...

Gość taka tam xxxzzzyyy
daj sobie z nim spokoj,facet ewidentnie wodzi Cie za nos,publicznie pokazuje sie z kochanica,a Ty sie na to godzisz.On widzi ,ze moze Toba manipulowac,bo zawsze mu wybaczysz,dlatego tak Toba kreci,wie,ze jak wroci,powie mile slowo to Ty i tak zmiekniesz.Kopnij w dupe tego palanta i wystaw mu walizki za drzwi,nie osmieszaj sie dalej i nie licz na znajomych,tylko sama miej godnosc i zachowaj twarz

Gość wiez to sobie przeczytaj
dziewczynko i usiwadom,ze glupoia jestes..... slyszlas o czyms takim jak GODNOSC?

Gość zuziiaia
no właśnie co znajomi mają sie wtrącać skoro tobie taki układ odpowiada jak wolisz byc cierpiętnica to ciepr nadal

Gość zuziiaia
nie masz za grosz godnosc facet moze kręcić toba jak sie mu tylko podoba i ma cie calkowicie w dupie

Gość zuziiaia
kto ci ma pomóc jak sama sobie nie pomożesz uważasz że ktos bedzie wtracął sie w twoje życie i rozmawiał z nim?

dziękuję wam..

Gość zuziiaia
jak sobie sama nie pomozesz i będziesz sie godzić na cos takeigo to tylko i wylacznie twoja sprawa i twój problem

Gość taka tam xxxzzzyyy
wez sie w garsc,nikt Ci nie pomoze jesli sama tego nie chcesz,musisz na poczatek mu pokazac,ze nie ma juz co u Ciebie szukac i niech idzie tam skad przyszedl.Badz twarda,miej godnosc i nie wierz w te bajeczki o jego wycieczkach z Toba

proszę mi powiedzieć dlaczego kochanka męża nie chce odejść od swego męża skoro kochankowie tak się kochają

Gość Jak powiedziec
Dla mnie ten temat to podpucha jawna ,i jestes chyba autorka tego od wolnosci (tematu)

Gość mmmmhjhj
bo tak jest jej wygodnie dlatego nie chce odejsc od męza

bo jej tak wygoodniej ma obydwojgu dla siebie a ty sama sie na to godzisz :) jestes naprawde glupia zostaw! swojego meza bo onrzeczywiscie ma cie w dupie ja to bym swojemu jajca pourywala jakby mi takie numery robil a ty go jeszcze bronisz i kochasz..zal mi ciebie ale sama jestes sobie winna