Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszkicowanaaa...

SNY...

Polecane posty

Gość naszkicowanaaa...

Przepraszam jetsem tutaj zupełnie świeżutka. Zainteresowało mnie to forum .. Mam pytanie ... Śniło wam się kiedyś że zdradzacie swoją najblirzszą osobę. Opowiem wam mój sen. Leżymy razem z ukochanym na łóżku w hotelu gdzieś w pięknym miejscu w górach. Miałam wyjść do sklepu po jakieś drobiazgi. Gdy wyszłam zobaczyłam dojrzałego mężczyzne bardzo mi się spodobał w tym śnie. Zaprosił mnie do siebie (poszłam?!?!?!) Rozmawialiśmy... I potem nie wiem jak znaleźliśmy się w łóżku cali nadzy. Kochaliśmy się. Potem weszliśmy razem pod prysznic. Wyszłam z jego pokoju poszłam do sklepu (zachowanie dziwki nigdy czegos takiego nie zronilabym) Potem moj Mateuszek sie o tym dowiedzial strasznie cierpial ale mi wybaczyl. Znaczenie tego snu "Jeżeli popełniłaś zdradę - to spotkają cię jeszcze większe niż przeżywasz kłopoty " Miał ktoś podobny?

Gość AsiuLEcZKa25
ja mialam ale calkiem inny ze jak uprawialam seks to o skonczonym seksie on sobie poszedl a przyszedł moj przyjaciel i z nim sie kochalam ..... heh teraz mam faceta i nigdy juz mi sie tak nie przysnilo

Gość a mnie snil sie moich 2 bylyc
to byl koszmar :o