Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko ja

AZ TAKA POMYLKA???

Polecane posty

Gość czy tylko ja

Moze zaczne od poczatku...jestem dwa lata po rozwodzie,mam 15 letnia corke ktora nigdy nie pogodzila sie z odejsciem taty .Przezylam rozwod jakos .bolesnie bardzo ale dalam rade.Corka nie ..nie moze wybaczyc ojcu do tej pory tego co zrobil i nie moze zrozumiec dlaczego sie nia nie interesuje...Ale do rzeczy...poznalam (tak mi sie wydaje) wspanialego faceta i wyjechalysmy z kraju.Mieszkamy razem juz 1.5roku,,i NIBY WSZYSTKO OK,,, odrazu uprzedzam pytanie.. bylam ? BARDZO ale to bardzo szczesliwa ,,nigdy nie bylam tak zakochana ..taka spokojna ..zero klotni.awamtur...ogolnie SUPER ,,,,ALE ..JEST ,ale..moj facet nigdy nie mial dzieci...nie zna tak mi przynajmnie mowi uczuc do dziecka,,chcial byc blizej mojej corki ,,,chcial jej zastapic ojca ,,i sytuacja jaki mi mowi wymknela sie z pod kontroli,,,Przy ogladaniu telewizji przytulil ja i otarl sie reka w poblizu jej biustu,,,,obudwoje sie wystraszyli ...(...drugi raz i ostatni..gdy byla chora ,,mniej wiecej podobnie,,,,MOJ facet twierdzi ze chcial mi o tym wszystkim powiedziec ,,ale corka nie chciala,,poniewaz bala sie ze nie bedziemy razem,,, I NIE WIEM CO MAM O TYM WSZYSTKIM MYSLEC,,, KOCHAM moje dziecko,,,hm? i kocham tez tego faceta...twierdzi ze tak bardzo chcial byc dla niej ojcem,,ze nie zauwazyl ze zaczyna sie w niej zakochiwac,, W TEJ CHWILI ZDAJE SOBIE Z TEGO WSZYSTKIEGO SPRAWE I WIE ZE POWINIEN MI TO POWIEDZIEC WCZESNIEJ ,,,,CZY JEST MOZLIWA TAKA POMYLKA?... CZY TO WOGOLE WSZYSTKO MA JAKIS SENS? , NIE MOGE ZNALEZC SIE W TYM WSZYSTKIM..POGUBILA M SIE I NIE WIEM CZY WIERZE WE WSZYSTKO CO MI MOWIA?,,,JEST MI BARDZO CIEZKO,,,.....

Za bardzo pogmatwałas i nie wiadomo o co chodzi,czyja pomyłka? Twoja czy jego? Zawsze jest mozliwa pomyłka, ale coś kochliwy ten Twój partner, ile ma lat? uprawiali seks? Corka jest przecież nieletnia a to prokurator, powinnaś ja chronić jako matka.

Gość czy tylko ja
nie nie ....do zadnego sexu nie doszlo....gdyby tak bylo na pewno nie bylam bym dzisiaj tu..i nie pisala tego,,,WTEDY WIEDZIALA BYM CO ZROBIC

Gość Przede wszystkim
Przede wszystkim pozbądź się kolesia i odseparuj go od córki. Nie wiadomo, co takiemu do łba strzeli.

Gość czy tylko ja
a co do pomylki to chodzi mi o to czy facet moze sie az tak pomyli? zeby nie woedziec co sie dzieje z jego uczuciami? i jakie to uczucia

Gość czy tylko ja
caly czas wlasnie o tym mysle,,,to nie daje mi spokoju,,,mam zamiar sie wyprowadzic z corka...i chcialam zeby mnie w tym ktos utwiedzil,, bo sama nie daje sobie z tym rady

Gość A w jakim wieku jest ten pan
Mężczyźni często są, jak dzieci: podoba mu się jedna zabawka, ale ta druga też i nie wie, która bardziej. Kochana, zrezygnuj z niego. Wprowadzi tylko zamęt do życia Twojego i Twojej córki (w sumie już to zrobił). Spróbuj odrzucić emocje i spójrz na sytuację racjonalnie - niepełnoletnia dziewczyna i "dorosły mężczyzna".

Gość a to sie porobiło
pedofil

Gość czy tylko ja
ten pan ma 42 lata...emocje emocje,,,wlasnie

Gość Dziewczyno ZWIEWAJ
Zabieraj córkę i zwiewaj! Nie tylko on jeden jest mężczyzną, trafisz na kogoś uczciwego.

Gość A może by tak...
Porozmawiajcie we trójkę i postaw sprawę jasno.

Gość ddddaaaaffffo
Niestety temu panu mogło sie tak pomylić jedno z drugim, zwłaszcza jak nie miał dzieci. twoja córka to juz kobieta. Masz problem, ale pomyśl, co będzei dla twojej córki najlepsze. Obawiam się, że odsunięcie tego pana od niej w ogóle. Inaczej wcześniej czy póxniej pojda z soba do lozka. Chcesz tego?

Gość czy tylko ja
jestem w trakcie szukania mieszkania ,,,to zrobilam odrazu...nie wiem? instynkt?...ale caly czas wlasnie mysle...i gubie sie...dlatego tak porrzebowalam porady ludzi z zewnatrz,,

Gość czy tylko ja
jestem w trakcie szukania mieszkania ,,,to zrobilam odrazu...nie wiem? instynkt?...ale caly czas wlasnie mysle...i gubie sie...dlatego tak porrzebowalam porady ludzi z zewnatrz,,

Gość Gumt
dla mnie tutaj jest wiele zagadek najpierw facet mówi ze przytulając ją PRZEZ PRZYPADEK musnął jej piersi, a potem mówi ze sie w niej zakochał- to moze ten dotyk nie byl przez przypadek?... poza tym dziwne jest tez to ze córka nie powiedziala Ci o tym, ze niby razem zdecydowali aby o tym nie mówic. jesli córka faktycznie nie chciala mówic bo nie chciała abyscie sie rozstali, to trzeba sie zastanowic czy ten jej strach przed waszym rozstaniem bierze sie z tego ze chce abys byla szczesliwa, czy z tego ze sie w nim moze .. zakochala (nastolatki mają burze hormonów i nie byloby nic w tym dziwnego- jakkolwiek by sie przed tym bronila- tym bardziej ze on tak staral sie byc dla niej miły) poza tym: jak dorosły facet sie zakochuje, to to nie jest platoniczne zakochanie ale jest tak tez seksualnosc, czyli predzej czy pozniej (a moze juz) bedzie chcial poczuć jej ciało.. cała sytuacja nie jest bezpieczna decyzja nalezy do Ciebie, ale przede wszystkim powinnas szczerze porozmawiac z córką- nawet jak sie w nim zakochala to daj jej znac ze nie musi sie bać o tym Tobie powiedziec taka sytuacja moze doprowadzic do niebezpiecznych zdarzen. niekoniecznie celowo. mysle ze musisz podjąc odważną decyzje teraz.

Gość Weź sie kobieto zastanow
Kobieto,Ty jeszcze sie pytasz nas o radę.coz z Ciebie za matka,ze jeszcze jestes z tym facetem.Chyba bardziej zalezy Ci na faceci niz na wąłsnej corce ,bo innaczej bys z nim sie juz nie spotykała.

Gość czy tylko ja
nie jestem z nim ...narazie jeszcze z nim mieszkam... i tylko tyle ...

To po co z nim mieszkasz,wiesz,dziwna jestes.Chyba naprawde zalezy Ci bardziej na mezczyźnie niz na corce.

Gość czy tylko ja
bo nie mam mieszkania....jestem w trakcie szukania...nie mieszkam w kraju ..jezeli zdazyles juz to zauwazyc...to nie jest takie proste

Czekaj dalej az Ci facet corke uwiedzie.Jakas niezaradna jestes

Gość czy tylko ja
nie jestem nie zaradna...i tu sie mylisz...po orostu jest problem ze znalezieniem mieszkania . musze czakac i mysle o wszystkim i staram sie sobie to jakos poukladac,,a ze nia dawalam sobie z tym rady wiec zalozylam topik

Gość mnjfhgdk
Poukładać??????? Co tu jest kobieto do układania???????? Pamiętasz casus Woody Allena? Jestem zaskoczona - dojrzała kobieta i chce sobie poukładać....pedofilię partnera. Nazwij kobieto rzeczy po imieniu - PEDOFILIĘ!

Gość O to to to.
Pedofilia! Kobieto, albo udajesz taką ofiarę, albo faktycznie nią jesteś i żadna porada nic tutaj nie da.

Jakbys miała problem z poszukiwaniem mieszkania to bys na tym topicku nie była tylko gdzie inndziej.Ty mas zproblem z soba ,bo nie wiesz co zrobic

Gość Jak się opieka społeczna dowie
Odbiorą ci dziecko, bo nie umiesz o nie zadbać i uchronić go przed ewentualną tragedia. Wygodna jesteś, wolisz dach nad głową niż dobro córki. Niezaradna z ciebie baba.

Gość ble ble blerrr
Nie naskakujcie tak na nia pod most wkoncu nie pojdzie!!!!!!!! jestes w trudnej teraz sytuacji i fakt,ze znajdziesz mieszkanie moze ja ulatwic. Rozmawialas z corka na ten temat?

Gość ble ble blerrr
na temat tego mezczyzny?

Gość Pod most nie musi.
Mało to organizacji charytatywnych? jeśli jeszcze powie, ze boi się o dziecko (molestowanie), to wszędzie ją przyjmą. Chyba, że ta pani jest mocno napalona i woli sobie poużywać :/

Gość mnjfhgdk
Ble...ble itd . Krótkie pytanie. Masz dzieci? Nie sądzę. Żadna matka , absolutnie żadna matka (pomijam przypadki patologiczne) nie zgodzi się na przebywanie pod jednym dachem z pedofilem. O czym ma z córką rozmawiać? Co to da? Czemu ma służyć? Pogadać, pewnie, można, ale i tak sytuacja jest jasna. Jeszcze raz przypopminam o przypadku Woody Allena. Tam też Mia Farrow czekała - i jak się skończyło?

Gość czy tylko ja
tak,,,rozmaialam ...twierdzi ze nic wiecej nie bylo ,,,ze to byl przypadek,,,i ...dlatego ja zaczelam miec watpliwosci...po prostu sie wystraszylam...i poprosilam o rade ludzi na tym topiku,,,sama gdybym dokladnie nie znala sytuacji ..myslalam bym tak jak ( ZASTANOW SIE KOBIET I PARE INNYCH OSOB)...dzieki za opinie ...wlasciwie mowicie mi to co sama wiedzialam wczesniej...