Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

witam :) sorki ale mam mało czasu na net, a chyba też przyda się troche odpoczynku od kompa na wakacje ;) posłałam Wam kilka fotek na emaila mojego lokalu który ciągle jest w fazie \"przed remontowym\" :( oceńcie same :) Landrii dzieki za fotki :) zazdroszcze wyjazdu, ja nadal przed wyjazdem :( :) Pati jestem ciekawa efektu blondi :) Bling ja klikam z okolic Żar :) miłego wieczorka :)

Ja pitole, ale mamy dziś pogode fatalną :( Nie dosc, ze leje to w dodatku wieje, zgroza 😭. Dzien dobry :) Bling > a co się działo? Spac nie mogłas czy co ? Ja jestem kolekcjonerką aniołkow :) Od pol roku zbieram je. Zawsze jak widze jakiś fajny okaz , od razu go kupuje. Moja kolekcja to jakies 15 sztuk od macipuenkiego do duzego aniolka z gipsu ;) Z mojeg pobytu w gorach tez sobie przywiozłam rozowego :P, bardzo spodobały mi się jego wlosy z pokreconych gumeczek , takich spiralek no i ten anielski uśmiech ;) Dziś do pracy wziełam sobie robotlki reczne. Mam w planie kolejnego pierota , no i na dniach zaczynam haftowac pare młodą jako dodatek do prezentu slubnego ;) usciski dla wsjech :D

Zapomniałam dopisac, ze Pati \" znam\" jako blondi i jezeli mogę wtracic swoje zdanie to powiem tak, jako blondi jest piękną , delkiatną dziewczyną , w czarnych wygląda na piękną kobiete wamp :P

🖐️ Sylvik..niezle zmiany, pstrykaj fotki na biezaco...Przynajmniej masz co robic, co??? ;-) Powodzenia! Landrii...nie spiesz sie, bo tak jak juz pisalam, w domku bede po 15 sierpnia...Juz sie nie moge doczekac! Nie widzialam rodzinki od stycznia... 4 sierpnia wyjezdzamy nad morze na jakies 10 dni, troszke oderwac sie od codziennosci... U mnie ciag dalszy slonca i upalow. Pozdrawiam wszystkich 😘

Julii > 🖐️ Sylvi > no włsnie apropo lokalu , czeka Cie mnostwo pracy, ale myślę, ze skoro sie zdecydowałas i masz odpowiednie zaplecze finansowe stworzysz ztego miejsca przytlulne miejsce :-). Masz juz jakiś pomysł? Jakąs wizję ? Ostatnio byłam w takim salonie urody i bardzo mi się tam podobał wystrój. Mieli wszystko w odcieniach koloru morskiego, z dodatkiem pomaranczy. Dodatki typu kwiaty, dekoracje coś na kształt miejsca tropkialnego, jakies palmy, muszle, słonca ...wygladało to super.....bylo tak bajecznie , kolorowo, w tle muzyczka wakacyjna....bombaa:-).Brakowalo tylko dobrze zbudowanego mena, ktory by Cie wachlował jakims sporym lisciem :P

witam :) Bling co się stało? a tak wogóle to chyba moge powiedziec że możemy sobie ręce podać bo u mnie również nie ciekawie :( no cóż nie zawsze słońce świeci :( Julli myślałam że już gdzieś wyjechałaś bo tak mało Cie na topiku :) Landrii fakt roboty full, specjalnie zrobiłam wczoraj fotki aby na zrobić sobie taki mini album jak było i jak będzie :) co do wizji to cóż- cięzko powiedzieć, narazie chodze i podpatruje u innych ale i tak w sumiem nic mi to nie da bo przecież nie zrobie takmsamo jak u konkurencji haha wiem tylko jedno- mam zieloną skórzaną kanape i do tego coś będę musiała dobrać hihi narazie myśle tylko o tym gdzie dać gniazdka i kontakty oraz oświetlenie a do wystroju dojde może w połowie sierpnia. no to na tyle, ide kończyć sprzątanie bo bajzer mi się zrobil :)

Jeszcze 1, 5 tyg. i zmykam na prawie caly miesiac :-) fajnie, co??? A teraz to juz powoli przygotowuje sie do wyjazdu, ciagle jestem na jakichs zakupkach itd. A wieczorami tez sie wychodzi, trzeba korzystac z pieknej pogody i cieplej nocy :-)

Dobrze Sylvik, ze masz punkt wyjscia w postaci kanapy ;) Zawsze to juz coś ;) Julii > tylko nie zapomnij o nas ;)

Ja tez za 9 dni do kraju,juz odliczam. Zaczne powoli pakowac rzeczy,oczywiscie jedna torba bedzie dla rodzinki z prezentami. Musze z glowa sie spakowac zeby nie miec tego za wiele. Nie wiem czmeu ale wieczorami taka skolowana chodze ze szok,wczoraj zasnelam w salonie i nie moglam sie wybudzic ,zeby pojsc sie umyc i normalnie polozyc w wyrku,tragedia. Ciagle budynek nam sie rusza,bo robia male wybuchy na drugiej stronie,mam nadzieje ze jak wroce to ,to jeszcz ebedzie stalo.

A ja z kolei jestem tak podekscytowana, ze spac nie moge :-)

Ja tez ostatni raz bylam w domu w styczniu. U mnie to juz chyba podekscytowania nie ma, no ale pierwszy raz bede leciala wiec moze jednak jakies mrowienia wystapia hihi.

stanowczo za szybko te urlopy się kończą :( wróciłam i jak tylko złapię oddech to opiszę, :D niestety aparat popsuł się przed wyjazdem więc takich fotek jak Landrynek niet, tylko komórkowe, ale dobre i to Landri - zaraz na Ciebie nakrzyczę, przy takiej figurze nosić kiecki aż do kostek Sylvik - dużo pracy Cię czeka, slij nastepne fotki zeby pokazać efekty pracy

Dzien dobry :) Mróweczko 🌻, NN 🌻 Sukcesow W Zyciu Szczescia W Milosci Duzo Usmiechow Duzo Radosci Spelnienia Wszystkich Najskrytszych Marzen I Samych W Zyciu Przyjemnych Wrazen Duzo Usmiechu I Moc Slodyczy Landrynka Zyczy 🌻👄 Blingus > ja nawet nie wiem jak masz na imię? :O U mnie dziś zpaowiada się piękny , letni dzien, ale ponoc juz jutro się to zspuje :( Mrówcia > cos tak krótko wczasowała? ;) Czekam na relację z pobuty. A co do mojej figury, heheee to kwestia gustu , jednak zebys na mnie za mocno nie krzyczała to powiem Ci , ze ta kiecka jest taka sprytna, bo wierzch jest lekko przeswitujący a haleczka pod nim sięga tuz za kolanko ;) 🖐️

witam :) czyżby święto naszych Pań dziś było? N_N i Mróweczko wszystkiego najlepszego 🌻 🌻 🌻

Landrii po Twojej ocenie wracam do czarnych włosów ;) Prawde powiedziawszy zostałabym przy nich i pewnie do nich wrócę bo czuję się w czarnych super ale nie mam czasu teraz na farbowanie co chwilkę odrostów. Wczoraj udalo mi sie osiągnąć mój naturalny kolor albo bardzo do niego zbliżony i jestem w trakcie przyzwyczajania się. Sylviku lokal wyglada obiecująco a jak bedzie się Twój salon nazywał, bo chyba sklep Piotruś nie ma szans na przeżycie?? ;) Opowiedz coś o planiowanym wystroju. U mnie dziś cieśla kończy prace a za parę dni wchodzi dekarz. Wszystkie wnętrza mam już zaprojektowane, kafelki wybrane. Do kuchni mam wybrane piękne klasyczne białe od Villeroy&Boch a do tego zabytkowe Miśnieńskie kafle które dostałam od sąsiada który zdemontował je w zabytkowej kamieniczce która niestety idzie na rozbiórkę. Wybieram tez kolory co nie jest do konca łatwe bo w domu będą wszędzie gliniane tynki a do nich sa specjalne farby. Własciwie wszystkie kolory są super takie jakie chciałam czyli pastele przybrudzone szarością ale nie moge znaleść nigdzie koloru czerwonego albo indygo. Znów was zanudzam :P To lece :D AAaaaa a gdzie szczuplaczek się zapodział i Netka no i Olajdy to już nie bylo hoho? kasiaczek usprawiedliwiony:D

chwila oddechu :) za zyczonka, dzięki piękne pobyt skróciłam bo zaczął padać deszcz wiec spakowałam manatki i do domciu pogoda była super, zwiedzałam wszystkie plaże na wybrzeżu, od Gdyni do gdańska :) opaleniznę przywiozłam piękną, :D :D :D schudłam kolejne 3 kilo - hip hip hura tyle o pobycie, bo z małym mogłam tylko wałęsać się po plażach gdzie moje dziecko zawierało nowe znajomości za rok robie powtórkę z rozrywki, może tylko morze wybiorę cieplejsze ;) a więc tym którzy wybierają sie dopiero na urlop zycze pieknej pogody Landri usprawiedliwiona jestes tylko częściowo ;) ja zrobiłam zakup w postaci spódniczki przed kolanko i pokazuje pięknie opalone kolanka :)

a i jeszcze prosba zeby mi swoje emaile przysłać na anpar@op.pl bo mnie zaraz trafi szlag, bo probuje wysłać fotki,

Mroweczko tutaj Ci podaję , bo nie mam na tym kompie skonfigurowanej poczty :O mmik@kn.pl

Mrówka maila posłałam z mailem. I bardzo się ciesze że nie możesz znaleść naszych adresów może zrozumiesz jak to jest ze ja nie wysyłam do wszystkich za co mnie tak parę razy zjechałaś :) A ja poprostu nie ejstem w stanie odnaleść w kilku tysiącach adresów tych które potrzebuje wiec zawsze wkilkuje te które znam na pamięć. ... I bardzo chętnie oglądne sobie twoje nóżki :D

Mrówka dzięki za fotki, reszta zachwytów w emailu :) super wyglądasz :) Pati poddałaś mi pomysł :) prosze o propozycje jak nazwać salon? sama pewnie nic oryginalnego nie wymyśle, może mi pomożecie? :) Pati prosze też o fotki, bom starsznie ciekawa jak wyglądasz teraz ;)

Landri ja jestem Magdalena i imieniny obchodze w maju, hm chociaz tu obchodzimy tylko urodzinki.A jak twoje cory, wdrozylas je w wizaz? Ja kolan ani salonu nie widzialam,wiec sie nie pozachwycam, Malo oryginalna nazwa na salon moze PAZUREK. Leeeee ,nie zbyt prosta.

Bling nie dostałaś fotek lokalu? przeciez mam Cie w kontaktach :)

a jednak nie mam Cie wpisanej do grupy :( juz to nadrobiłam :)