Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maaua

odswiezanie wlosow.?

Polecane posty

Go艣膰 maaua

dzisaj rano wslalam z moje wlosy... masakra. nie mialam czsu na umycie, poszlam do kosciolka w czapce :P ale nie zawsze sie tak da.. znacie jakies szybkie spodoby na odswiezenie wlosow.? oprocz maki i talku bo jestem brunetka i to po prostu widac..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Nie da rady...trzeba wstawa膰 wczesniej i g艂owa pod kran:) Niby s膮 jakie艣 preparaty poch艂aniaj膮ce nadmiar sebum ale...dla mnie to pic na wod臋...Strasznie przet艂uszczaj膮 mi si臋 w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nic si臋 nie b贸j
Umy膰 i wysuszy膰 w艂osy suszark膮 to 10 min.! Nie wiem, co mog艂oby by膰 szybsze... Mam d艂ugie w艂osy i jak si臋 艣piesz臋, to tyle w艂a艣nie mycie i suszenie zajmuj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja polecam jeden preparat
mi pomaga, mam ciemne wlosy, jest to lotion niger firmy seboradin. Wmasowuje sie go w skore glowy i jest duzo lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja polecam jeden preparat
ze 13 zl chyba w kazdej aptece i zielarskim. Smierdzi owszem, chyba czarna rzepa ale szybko sie ulatnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 riviere
Kobietki.. Nauczcie sie brac prysznic z rana. Mieszkam w Kanadzie, tu nikt nie wyjdzie z domu bez porannego prysznica. Zima nie zima ,mroz nie mroz,wszyscy wychodza rano z domu czysciutcy. Nikt nie ma zaniedbanych, nieumytych wlosow i nikt nie rozsiewa brzydkich woni w autobusach lub metrze. No chyba ze bezdomni...

Udost臋pnij ten post

A po co chcesz od艣wie偶ac w艂osy???:O Dla mnie to szczyt niedbalstwa... Do ko艣cio艂a, jak musisz is膰, to mozesz sobie i艣膰 godzin臋 p贸藕niej, wi臋c w og贸le nie ma problemu, niezale偶nie kiedy si臋 obudzisz. A do pracy trzeba si臋 przyzwyczai膰, ze wstajesz wcze艣niej i ju偶. Ja nawet jak lata temu musia艂am chodzi膰 do szko艂y na 7 rano, a mieszka艂am 25km od tej szko艂y i jecha艂am tam 1,5 godziny, to i tak wstawa艂am dwie godziny przed wyj艣ciem, zim膮 czy latem, 偶eby si臋 umy膰. Zawsze musz臋 zje艣膰 艣niadanie, umy膰 si臋, zw艂aszcza w艂osy, umalowa膰, ubra膰, zrobi膰 wszystko porz膮dnie, a nie potem ca艂y dzie艅 by膰 niedomyta i wygl膮dac jak z krzy偶a zdj臋ta:o A w艂osy myj臋 i susze ponad godzin臋. Cholernie si臋 pl膮cz膮, musz臋 stoswac bardzo dobre od偶ywki po myciu, trzyma膰 je z 5 minut, potem sp艂ukiwa膰, rozczesanie w艂os贸w trwa ok. 5 minut... Potem je zostawiam, zeby troch臋 same odparowa艂y i w tym czasie robi臋 cos innego. Mam d艂ugie, strasznie g臋ste, futrzaste i kr臋cone w艂osy. Jak pada deszcz, one nawet nie mokn膮... Ale jak si臋 ju偶 zamocz膮, to musze je suszy膰 bite 30 minut, 偶eby w og贸le wysch艂y... Ale s膮 艂adne i nie zamierzam ich 艣cina膰. Po prostu uwa偶am, ze jak mia艂abym je suszy膰 10 minut, to mog臋 i 20 minut d艂u偶ej. Jak ktos ma rzadkie w艂osy i jeszcez mu si臋 strasznie przet艂uszczaj膮, to nie do艣膰, ze musi byc leniwy, zeby ich nie umy膰 przez te 15-20 min, to jeszcze wyglada potem okropnie.

Udost臋pnij ten post

Czyli jak kto艣 si臋 k膮pie wieczorem a nie rano to jest niedomyty i zaniedbany tak? Phi tez mi co艣! Ja preferuj臋 wieczorny prysznic , po ca艂ym dniu. W nocy si臋 z g贸wnem nie bij臋 wi臋c rano wsytarczy si臋 od艣wie偶y膰. A k膮piel rano i wieczorem u mnie odpada bo moja sk贸ra nie wytrzymuje tego chloru. Mo偶e \" u Was w Kanadzie\" woda jest lepsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 robie dokladnie tak samo
tzn. kapie sie wieczorem, potem wskakuje w czysciutka posciel i rano sie odswiezam, tzn. myje sie pod pachami, twarz, zeby, szyje, podmywam sie itp. Gdybym miala rano kapac sie i myc wlosy, musialabym wstawac 3 godziny wczesniej. Ja nei wiem kto jest w stanie umyc sie w ciagu 20 minut.To chyba wlasnie wy jestescie niedomyte i smierdzace, skoro tyle czasu wam wystarcza. Myjecie sie po prostu niedokladnie.

Udost臋pnij ten post

Ja zim膮 czasami prysznic te偶 bior臋 tylko wieczorem. Zw艂aszcza jak wstaj臋 o 5 rano i jest cholernie zimno... Ale i tak myj臋 wszystkie strategiczne miejsca, w艂osy itd. Tyle, ze mycie po kolei pach, ty艂ka, n贸g itd. zajmuje tak naprawd臋 wi臋cej czasu ni偶 wej艣cie pod prysznic, namydlenie si臋, sp艂ukanie i wyj艣cie;) Dlatego najcz臋艣ciej bior臋 prysznic i rano i wieczorem, latem nawet jeszcze cz臋艣ciej, jak tylko mam okazj臋. Bo tak lubi臋. A sam prysznic zajmuje mi ok. 10 minut. Potem tylko myje w艂osy, bo musze to robi膰 z g艂ow膮 \"na d贸艂\", inaczej w og贸le nie da si臋 ich umy膰 ani rozczesa膰. I po k艂opocie. I mam bardzo wra偶liw膮 i sucha sk贸r臋, a jako艣 nic mi nie jest. Wystarczy zainwestowac w dobry balsam i u偶ywa膰 go raz na jaki艣 czas, nawet nie codziennie.

Udost臋pnij ten post