Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasmina19

Mam problem ... prosze pomozcie...

Polecane posty

Gość yasmina19

Mam problem i od razu na wstepie prosze zeby podejsc do tego powaznie... wiem ze nie tylko ja mam takie problemy... A wiec chodzi o to ze jakis miesiac temu doszlo z moim chlopakiem do pettingu, nie mial wytrysku ale jego sluz mogl sie znajdowac w okolicach mojej pochwy... JESTEM DZIEWICA... ale wiem ze nawet dziewice moga zajsc:(jakis tydzien po tym zdarzeniu dostalam plamienia. Bylam u ginekologa i wykryl u mnie torbiel 3cm czy to tez moze miec jakies znaczenie??? prosze napiszcie jakie moze byc prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?? okres spoznia mi sie 9 dzien. Dodam ze ostatnio mialam bardzo duzo stresow z powodu szkoly, poniewaz znajdujesie w klasie maturalnej, stresowalam sie tez tym ze moge byc w ciazy...

Gość naszkicowanaaa...
Kochana w ciąży nie jesteś napewno... JEgo wydzielina gdyby sie znalazla w srodku i przebila blonke sluzowa wtedy byloby prawdopodobienstwo. Nie marwt sie w ciązy nie jestes na 1000 % okres spoznia Ci sie napewno ze stresow. A jak nie jestes pewna zrob test i po sprawie

Gość naszkicowanaaa...
i od jego sluzu napewno nie masz torbiela :]

Gość yasmina19
Dziekuje za odpowiedz... Chyba jednak zrobie test bo nie wiem jak tak dlugo wytrzymam... powoli zaczynam panikowac bo jeszcze nigdy tyle mi sie okres nie spoznial... mam pewne objawy(bolace piersi, bole brzucha, zmienne nastroje) ale okresu jak nie bylo tak nie ma...

Gość yasmina19
wiem ze to nie od tego mam torbiela:D ale chodzilo mi o to ze byc moze ten torbiel tez ma jakis wplyw na moj spozniajacy sie okres:(

Gość naszkicowanaaa...
WIesz wiele rayz mialam taką sytuacje raz mi sie okres spoznial 2 tygodnie ale w ciazy nie bylam i uprawialam wtedy stosunek.

Gość yasmina19
Wiem ze wystraczy obliczyc swoje dni plodne.. przez ost czas mialam dosc regularny okres... co 30 dni ale wiem ze trudno jest okreslic czy jestem plodna czy nie... lekarz przepisal mi cilest i wlasnie czekam na okres zeby zaczac je ale jak na zlosc nie ma:(

Kobiałki miłe! Jak sie lubi seks to sie lubieć trzeba tabletki, albo dętke naciagać na głowę, bo inaczej trzeba będzie polubieć dzieci... A dzieci lubią misie :D Niby kazda dorosła, od idiotów wyzywa chłopaków kiedy sie bawią a w środku puste jak drzewo wyzerte przez robaki :O

Gość yasmina19
Mortifer... latwo Ci powiedziec... Ty nigdy nie miales takiej sytuacji? a tak wogole to faceci nie rozumieja za bardzo swoich dzieczyn w takich chwilach. tylko kaza sie nie denerwowac...

Gość naszkicowana
a no facecie jak faceci mi sie moj tez kaze nie denerwowac. no ale wiadomo jak to kobiueca wrazliwosc ;D

Gość yasmina19
Czy ktos jeszcze ma problem z okresem?? macie tez moze jakies obawy ze byc moze jestescie w ciazy?

Gość yasmina19
MAM PYTANIE... jeeli tydzien po okresie mialam plamienia to mam liczyc od plamienia cykl czy od ostatniego okresu?