Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskka

Jaki jest koszt...

Polecane posty

Gość eskka

operacji powiększenia piersi?

Gość za duzy

Gość eskka
wiem ze duży, ale dokładnie jaki. Z tego co słyszałam to koszt rzędu 14 000 pln

Aby powiekszyć swój iloraz inteligencji nie trzeba żadnych finansów... ale żeby być durnym nalezy płacić. A podobno chwalimy sie jak to tanio coś kupiliśmy. Czyzbyśmy się chwalili głupotą?

Gość eskka
Nie rozumiem jednego? Zadałam proste pytanie ( nie obrażajace ni8gogo) wiec dlaczego wyjeżdżasz nagle z tak durnym postem:O

Gość ankakk
najtaniej jest chyba w poznaniu -skupin ok 7000zl chiciak 7500zl .najdrozej jest w polanicy i w szczecnie z tego co sie dowiadywalam ponad 10000zl.tez zalezy czy anatomiczne czy okragle i jaka firma ,mentor chyba najdrozsza,ja mam eurosilikony z francji okragle teksturowane-6500zl zaplacilam pod koniec 2005 roku.le w 2006 roku byly te same ceny u skupina,mentor jest ok 1000zl drozszy od eurosilikonow.

Witam. robiłam powiększenie piersi i likwidację powłok brzucha po 2 dużych ciążach i cesarkach u dr Chiciaka. Zapłaciłam za piersi 8000zł. Jestem bardzo zadowolona z jego profesjonalizmu i efektów. Jego stronka www.chirurgica-plastica.com lub nr tel 601 721 725. Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu z tym super lekarzem... moje gg 10475741 bywam tam rzadko ale postaram się odpisywać na każde pytanie

Gość tylol
ja zapłace 13, w to wliczone implanty, podciągnięcie jednej piersi i dobry specjalista. Wiec jakos odskładam, skoro mam to miec na cale życie.

Gość Omena
hej, 15 maja mam operacje powiększenia piersi w Gdańsku. Ogółem płacę 7500zł

Gość AGA2010
czesc dziewczyny ja mam termin na 23 maja place 6300 w lodzi w dermedzie

Gość dziewczyny...
tu chodzi o wasze zycie i zdrowie! czy w tą cenę ok 7000 tys zł jest wliczony koszt implantów??co smało mi się wydaje sądziłam ze operacje plastyczne są droższe.

Gość omena
implanty 3400 plus około 4200 zabieg

Gość lylol
czasami ta robocinza wychodzi więcej niz 4 tys :-)

do dziewczyny... tak w ta cene jest juz wliczony koszt implantow i robocizny,ja placilam 6 tys w lodzi w dermedzie,3 tys za implanty i 3 tys robocizna,cena implantow jest wszedzie taka sama albo bardzo podobna waha sie od 3 do 4 tys,to lekarz indywidualnie ustala sobie cene operacji,dlatego caly koszt wszedzie sie tak rozni cenowo. zauwazcie ze dziewczyny tu placa ceny zedu 14 tys,wiec odliczmy cene implantu 4 tys i zostaje nam az 10 TYS ROBOCIZNY,toz to istne zdzierstwo...

Gość kawkazmlekiem
a ile kosztuje powiększenie mózgu ? :P chyba jest bezcenne , za wszystko inne zapłacisz kartą Visa lub MasterCard

Gość pietruszaklin
jak to dobrze ze mam visa

Gość aaaaaaaaaaaa
ja za samo podniesienie piersi placilam 6.500

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Ja zapłaciłam 8500tyś za powiekszenie piersi u dr. Kubasika w poznaniu, mam implanty okrągłe eurosilicony 400ml w cene operacji wliczone są 2doby w klinice konsultacje i kontrole pooperacyjne. Efekt super polecam.

Kochane, jestem z Gdańska (jednak podroz do DOBREGO i w miare taniego specjalisty nie stanowi dla mnie problemu) powiedziec kogo naprawde polecacie, po ciazy moj biust nie jest jedrny i jeden cycuch jest wiekszy od drugiego czy po wszczepiu implantow to sie wyrowna czy dodatkowo beda musieli cos "majstrowac" i czy bardzo boli PO???