Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowalm sie dzis rano

rozstepy - jestem zalamana

Polecane posty

juz nie wiem co mam robic to fakt prowadze siedzacy tryb zycia wogle malo ruchu nie jestem jakas gruba przesadnie hcuda tez nie taka zwyczajna moze mam troche wiecej na brzuchu ale to przez brak ruchu zapewne no i wszedzie mam te rozstepy zaczyna mnei to dolowac mam na biodrach mam na piersiach mam na posladkach troche na gorze na udach dzisiaj sie zaczelam przygladac uwazniej to stwierdzilam ze mam je prawie na calych udach ( na gorze, nad kolanami, nawet w pachwinach) to sa biale rozstepy w wiekszosci wiec musza byc stare mam tez kilka takich sinych co mis ie dopieor robia ale zastanawiaja mnie te biale skad je mam i az tyle? przeciez ja mam dopiero 23 LATA ja myslalm ze rozstepy to sie robia kobietom w ciazy to jakie ja bede miala rozstepy jak bede w ciazy skoro juz teraz mam ich tyle?? jestem zdolowana i nei wiem co robic przeraza mnie to nie podoba mi sie moja skora wogle nie dosc ze jestem blada i wygladam jak trup mam duzo przebarwien to jeszcze te rozstepy no i cellulit ja mam dopiero23 LATA :(

Hm poważny problem.... Czy jesz wystarczającą ilośc białka i kolagenu? Może nie jest to głownym powodem ale jakiś tam udział ma na pewno. Powinnaś udać się do dermatologa. Na zmniejszenie widoczności powstałych juz rozstepów dobre są preparaty na blizny i maść z mocznikiem...Pogadaj o tym z lekarzem. A rozstępy to ja tez mam, tylko moze nie aż tak strasznie widoczne. U mnie są one wynikiem wahań wagi...

o co chodzi z tym bialkiem i kolagenem??

fakt nie przepadam za miesem jadam ale nie za duzo