Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika mężatka

Mój mąż jest męska prostytutką

Polecane posty

Gość monika mężatka

Mój mąż jest męską homoseksualną prostytutką. Wcale jednak nie uważam żeby mnie zdradzał. Wiem, że kocha tylko mnie a z innymi facetami uprawia tylko zwykły mechaniczny seks. Dla mnie to żadna zdrada. Gdyby zdradzał mnie emocjonalnie to byłaby zdrada. W tym wypadku to tylko jego praca. Inna sprawa, że mąż jest biseksualny, ma bardzo duże potrzeby seksualne i w tej pracy realizuje się także seksualnie. Jesteśmy normalna rodziną żadna patologiczną, mamy dwójke dzieci i bardzo sie kochamy a praca męża w ogole w tym nie przeszkadza. Dzięki jej pracy stać nas na zycie na odpowiednim poziomie bez zamartwiania się jak przezyć od pierwszego do pierwszego. Na pewno nie zgodziłabym się żeby mąż tak pracował gdyby było to dla niego jakieś ciężkie psychicznie przezycie ale jeżeli łączy przyjemne z pozytecznym to dlaczego miałabym miec cos przeciwko. Wydaje mi się nawet, że to, że jest męską prostytutka wzmocniło nasz związek i uświadomiło nam obojgu że nie potrafilmy bez siebie żyć. Jeśli chodzi o dzieci to nic nie wiedzą, myślą, że tata pracuje w biurze, rodzina tez nic nie wie i nie zamierzamy im mówić. Niestety nasze społeczeństwo jest jeszcze bardzo pruderyjne i pewnie nie zrozumieliby nas tylko potępili i uznali za jakichs dewiantów :D

Gość nuuuuuuuuudne

społeczeństwo- masz rację, uważamy się za cywilizowanych, a tak naprawdę reagujemu baaaardzo zwierzęco, odzywają sie w nas stare instynkty :) macie z czego żyć, OK. Przynajmniej nie martwicie się, co do garnka włożyć. Ja nie mam nic do homo, bi ani hetero, dla mnie orientacja nie ma w ogóle znaczenia. Ważne, że jesteście szczęśliwi.

Gość ktos skopiowal temat tego
faceta i zmienil osoby :D dobra sciema

Gość mnała megi
juz to gdzieś czytałam - historia krzysiecka pt. "Moja żona jest prostytutką" (tyle że odwrócone role) Beznadzieja ...

Gość lolek i bolek
Wzruszyła mnie ta historia. Jest taka romantyczna ;) Żona kura domowa a mąż kurwa męska ;) Az się normalnie popłakałem razem z Lolkiem

Gość Bez Ciebie
Jo Nie moga:P co ludzie jeszcze wymysla:P hahahahaha

Gość idiotka z kafeterii
co za skurwiel! zdradza swoja biedna zone! co za palant, dewiant, idiota, prozny straszliwie!