Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anabelka21

Nie wierzylam....-paznokcie

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki :) do tej pory bylam strasznie zdesperowana pod wzgledem zalozenia tipsow,moje wlasne paznokcie -ladny migdalowy ksztalt,szybko rosna ale niestety lamiace sie a mi sie od zawsze marzyly dlugie mocne paznokcie wiec coz nie pozostawalo nic innego jak tylko skusisc sie na tipsy ....ale ostatnio na dostalam od znajomej odzywke Sally Hansen Hard as Nails (taka w \"innej\" buteleczce, fioletowa) powąchalam strasznie smierdziala jak na lakier ale mysle sobie a co mi tam pomaluje. I tak nakladalam ją pod lakier kolorowy,po miesiacu mam tak mocne paznokcie jak nigdy! szczerze Wam powiem ze nigdy nie pomyslalabym ze zwykla odzywka tak wzmocni paznokcie,zawsze sadzilam ze jesli juz to od wewnatrz cos dziala ,wczoraj widzialam sie z ta sama znajoma i oczywiscie rzucila tekstem to co nie wytrzymalas i zrobilas tipsy ;) ciesze sie ze nie skusilam sie na tipsy skoro mozna miec swoje i nie niszczyc :) nie jestem zadna osoba reklamujaca konkretny produkt,pisze to bo chcialam ostrzec niektore kobitki ktore mysla o przedluzaniu paznokci ,zeby najpierw sprobowaly innych metod a jesli te zawioda dopiero zdecydowac sie na ten krok :) pozdrawiam i zycze mocnych pazurkow ;)

Ja mam taką pomarańczową odżywke Sally - Hard as nails rówież, do malowania kilka razy dziennie i po tygodniu naprawdę niesamowity efekt. Wcześniej paznokcie łamały mi się non stop :| W 100 % zgadzam się z przedmowczynią :)

Gość a czy ta odżywka zostawia
taką warstwę jak lakier na paznokciu??? Bo ja często maluję pazury, moje były zawsze cienkie, ale elastyczne i rosły dłuuugie i prze tę elastyczność były mocne i się nie łąmały. Ale ostatnio raz pomalowałam paznokcie lakierem Rimmel i po prostu CAŁE mi popekały, połamały się i sa tragiczne:o Tak samo działa na mnie lakiery MF- pazkoncie tak wysychają i pękają w miejscach, gdzie np. podczas uderzenia lakier tez peka;O Załamka... Są rozdwojone i wysuszone maksymalnie. Kiedyś uzywałam odżywki Sally Hansen Maximum Growth. Ale była beznadziejna, bo ona zostawiała na paznokciu taką warstwę, nakłądało się ją codziennie przez 5 dni, no i potem po zmyciu na paznokciach mimo wszystko zostawał taki jakby sztuczny paznokieć, atak twarda warstwa, któraniby miała wzmacniac paznokcie. Tyle, ze ta warstwa odchodziła od paznokcia, razem z nim i to po prostu tragicznie niszczyło pazurki. Czy po tej odżywce nic takiego się nie dzieje? Jak ona działa, zostaje taki jakby lakier na paznokciu, czy wsiąka w płytkę? I czy potem coś pozostaje na płytce paznokcia, czy nie?

Gość a czy ta odżywka zostawia
Aha, i jeszcez też używałam odżywki No more Peeling, ale ona jest taka jak przezroczysty lakier. Najgorsze, zę jak sie pomaluje nią pazurki, to zaraz ta powoczka na paznokciu przypominając alakier sę łuszczy, peka i odchodzi- wygląda to tragicznie:( A przecież jak będe zmywac to zmywaczem dwa razy dziennie i malowac, to tylko stracę czas u wysusze paznokcie.

nie wiem szczerze mowiac dokladnie co masz na mysli ale powiem tak-jak maluje to normalnie to jest bezbarwny,bardzo blyszczacy lakier i od razu na tą odżywke nakladam kolorową warstwe i jest ok ,lakier trzyma sie ok 4 dni

Gość kkkkkkk
podobno ten jedwab do wlosow jest dobra odzywka na paznokcie...

Muszę kupić tą odżywkę jak tak zachwalacie... Przedwczoraj pozbyłam się tipsów i chyba nie muszę pisać jak wyglądają teraz moje paznokcie...

Ups pomyliłam nazwe mojej odzywki - ja mam pomarańczową \"Get growing\", co prawda niby nazwa wskazuje, że jest ona na wzrost, ale tak naprawdę świetnie wzmacnia paznokieć - staje się on twardy i nie pęka. Moja jest zupelnie przezroczysta, nakładasz pedzelkiem, ona wsiąka w płytkę, resztka, ktora nie wsiąknie, powinna byc wmasowywana w paznokieć. Jak juz pomalujesz paznokieć możesz pociagać po pomalowanej powierzchni. Pierwszy tydzień malujesz nawet 2 razy dziennie i obserwujesz efekty. Nie zostawia żadnych śladów i naprawde polecam!

Callie a to nie kojarze o jakiej mowisz,moja ta o ktorej pisalam to zwykly zasychajacy przezroczysty lakier ktory rownie dobrze moze sluzyc jako sam bezbarwny lakier ale ze moja praca wymaga- kolorek musi byc ;) dziewczyny znacie moze dokladny adres strony kosmetykow sally hansen? bo szukalam na google i sa pojedyncze produkty a mi chodzi o caly spis

Gość to napiszcie jaki preparat ma

Gość ghgfhgf