Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama leniuszka

nie chce się uczyc

Polecane posty

Gość mama leniuszka

co robic? moja corka w ogole nie ma checi do nauki

Gość mama leniuszka
14

Gość ja mam 17 lat
tez mi sie nie chce uczyc. i nigdy mi sie nie chcialo :) do 3 gimnazjum bylam bardzo przecietna uczennica a w 3 jakos sie zebralam napisalam dobzre egzamin, poszlam do dobrego liceum i znow bylam przecietna cala 1 klase. przez ten semest drugiej klasy uczylam sie tak w miare i mam bardzo dobre oceny na semestr, ale teraz znow sie rozleniwilam... ale ta opowiesc chyba niewiele wnosi do tematu :) wiec... coz poradzic, jesli Cie na to stac to najlepiej zoorganizowac jakies korepetycje z tego z czego jest najslabsza i pogadac z nia o przyszlosci, o tmy co chcialaby robic i juz pod tym katem tez korki zalatwic.

ooo im wiecej tym trudniej. szczegolnie w wieku dorastania. czy twoja corka lubi pomagac innym. np w nauce? chodzi mi o ym zeby uczyla sie z kims a raczej uczla kogos. zeby komus cos wytlumaczyc bedzie musiala sama sie pouczyc. moze ma siostre kuzynke .............

Gość maggi22
mam podobny problem z synem (13 lat) i szukam pomysłów , podpowiedzi jak go rozwiązać. Popatrz na temat: absolutna niechęć nastolatka do nauki 20:31 maggi22