DziewczynaMłodszegoChłopaka 0 Napisano Luty 25, 2007 Spotkam tutaj takie parki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam mlodszego Napisano Luty 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakilla Napisano Luty 25, 2007 partner - to pedalska moda. W Polsce mówi się : chłpak/dziewczyna lub neczeczony/-a ... ale nie po pedalsku partner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nyateneri 0 Napisano Luty 25, 2007 Ja miałam młodszego o 4 lata. I to nie wiek był powodem rozstania. Pozdrawiam wszystkie parki z \"odwrotną\" różnicą wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaMłodszegoChłopaka 0 Napisano Luty 25, 2007 Ktoś jeszcze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tez mam mlodszego Napisano Luty 25, 2007 ale tylko o pol roku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura31 Napisano Luty 25, 2007 męża o 3 lata młodszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie mam żadnego Napisano Luty 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam młodszego o... Napisano Luty 25, 2007 6 lat i znam wiele takich par....o jeszcze większej różnicy wieku...oczywiście gdy facet jest młodszy...nic dziwnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaMłodszegoChłopaka 0 Napisano Luty 25, 2007 ja mam młodszego o... - a w jakim wieku jesteście? I skąd? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalasanty Napisano Luty 25, 2007 Ja 37 , laska 31 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooch Napisano Luty 25, 2007 Mam młodszego o 7 lat. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z NIMI> To nie jest zdrowa różnica, nie chodzi o wygląd tylko o psychikę młodszego faceta. Nie popełniłabym tego błędu drugi raz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia821 Napisano Luty 25, 2007 a ja mam męża młodszego o 3 lata.Jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja tez Napisano Luty 25, 2007 Ja tez kręciłam z młodszym o trzy lata. Ja mam 27 lat. Powiem jedno: NIGDY WIECEJ MŁODSZYCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nectarine 0 Napisano Luty 26, 2007 miałam rok mlodszego jakis czas temu (dosc dawno) wtedy miałam 18 on 17, i nie wiem czy to zalezało od charakteru ( ale chyba tak) bo po prostu był pojebany.... nie wiem gdzie jam iałam oczy, zapatrzony w siebie eoista, dzieciak jakich mało, (a chlopak w wkieku 17 lat juz czasem potrafi pomyslec troszke rozsadniej... ) koles w wieku 17 lat chyb nawet nie wiedział co to jest cipka :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jaaaaaa Napisano Luty 26, 2007 bylam z dwoma mlodymi pierwszy 8 lat drugi 9 lat mlodszy, pomylka i tyle co do drugiego to balo fajnie az do momentu az mu rodzinka nie zaczela bzdur gadac o roznicy wieku, cos ze mna nie tak bo lubie mlodszych , a sama stara nie jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 26, 2007 Ja mam mlodszego chlopaka, (ja 27, on 23), jak na razie uklada sie nam swietnie, kwestia dopasowania charakterow, a nie wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iskiereczka26 0 Napisano Luty 26, 2007 Ja mam młodszego o półtora roku :) I bardzo go kocham :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaMłodszegoChłopaka 0 Napisano Luty 26, 2007 A skąd jesteście? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika 24 0000 Napisano Luty 26, 2007 ja mialam mlodszego o 4 lata faceta i do dzisiaj bardzo cieplo go wspominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria99 0 Napisano Luty 26, 2007 Moj jest mlodszy o 7 lat.Dziwne ,a ja chcialabym starszego!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaMłodszegoChłopaka 0 Napisano Luty 26, 2007 Czemu nikt nie pisze skąd jesteście? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaMłodszegoChłopaka 0 Napisano Luty 26, 2007 Ja jestem z Radomia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsasdsfasdfda Napisano Luty 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffdafdafd Napisano Luty 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No tak_ Napisano Luty 26, 2007 Ja mam młodszego o 6 lat i jesteśmy razem już....10 lat. W ogóle nie widać różnicy a nawet często oceniają mnie jako młodszą:) A po co mam pisać skąd jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mąz mlodszy o 2 lata Napisano Luty 26, 2007 i tak do mnie mowi 'dziecko drogie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 26, 2007 U nas tez nie widac roznicy wieku, wszyscy nas biora za rowiesnikow. Zreszta ja mlodo wygladam i zawsze podrywaja mnie mlodsi. Nie mieszkam w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no tak_ Napisano Luty 27, 2007 enamorada....ciebie podrywają młodsi? To masz tak jak ja, tylko u mnie zaczyna się problem z kolegami córki:D Ostatnio na dyskotece podrywało mnie jakieś dziecko:D a potem okazało się, że to kol. mojej córki. Ale było śmiechu. O czywiście wcale nie pokazałm po sobie, że jestem dumna tylko zwaliłam wszystko na światła w dyskotece. Przecież przy takich migających trudno zauważyć kocie łapki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie musi byc Napisano Luty 27, 2007 z mlodszym, przynajmniej nie jest od razu taki zepsuty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach