Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja si si

Gdzie udać się z nadmiernym siusianiem ginekolog czy rodzinny?

Polecane posty

Gość i ja si si

od paru dni andmiernie siusiam, nigdy nie miałam problemów ani ginekologicznych ani tym bardziej z pęcherzem, dzis latam co 15 minut, nie pomaga urosept ani żurawina, doszły do tego kropelki krwi co to może być czyżby zapalenie pecherze DO JAKIEGO LEKARZA SIE UDAC NAJPIERW GINEKOLOG CZY WYSTARCZY RODZINNY NA POCZĄTEK PROSZE POMÓŻCIE

Gość akunia
zdecydowanie rodzinny.On bedzie wiedzial co dalej robic.

Gość i ja si si
dzięki, z urologiem będzie problem bo w moim mieście nie ma, ale dzieki a mysliciie że to pęcherze czy coś innego? kurcze przestraszyłam sie tek krwi pozdrawiam

Myślę, że urolog nie będzie potrzebny. Prawdopodobnie to pęcherz a w najgorszym przypadku nerki.

Gość też tak miałamm
tylko bez krwi. lekarz rodzinny przepisał keflex i przeszło hjak ręką odjął

Gość sikuuuuuuuu
ja czesto sikam jak mam w organizmie za duzo witaminy c... pomysl czy przypadkiem tez jej ostatnio duzo nie zazywałas idzie to pozanc po tym, ze mocz jest bardzo jasniutki

Gość ja tak samo latam co 15 min
:) ale zazywam duzo witaminy c naturalnej i syntetycznej (bo musze) a oprocz tego pije 2 litry wody wiec chyba nie musze sie dziwic

Gość i ja si si
może faktycznie przez 3 miesiace piłam cerrutin w duzych dawkach (witamina C z czymś tam)bo miałam brak zelaza, wiesz nawet o tym nie pomyslałam, faktycznie bardzo jasny mocz jest prawie bez koloru dzikie ide jutro do rodzinnego

Gość i ja si si
Poszłam do lekarza rodzinnego przypisał Furagin dobry jest, na zapalenie pęcherza? pozdrawiam

Gość helpp
a mi przepisal ginjal i kazal pic herabate zurawinową,tylko kiedy to ciagle sika...... wkoncu minie:/