Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

redwine86

Kosmetologia na GWSH - czy są jakieś studentki?

Polecane posty

Chciałabym rozpocząć studia na tym kierunku i na tej właśnie uczelni. Bradzo proszę o opinię: poziom, wyposażenie sal, wykładowcy, cokolwiek...

Gość Wariatka bez zęba
Witam, ja jestem z GWSh ale nie ten kierunek ;) Ale jest fajnie 🖐️ kosmetologia to nowy kierunek na naszej uczelni wiec moze byc Ci ciezko znalezc kogos... I wiem ze dosc drogo jest

ja skończyłam tą szkołe choć nie ten kierunek. szkoła jako budynek jest ok. widac ze maja dużo kasy :):) jednak ogolnie szkła nastawiona jest głównie na pieniądze :) reszta nie za bardzo ich obchodzi :)

Gość Wariatka bez zęba
Oj nie zgodze sie :P Ciezko jest :P Przynajmniej na tym kierunku gdzie ja bylam.. W sumie ucze sie tam dalej :P :P takze nie mow ze tylko kasa, bo takie glupie zdanie o uczelni niepanstwowej...

Gość Wariatka bez zęba
trzeba sie narobic i nie ma ze za kase masz wszystko oj nie :P Chyba ze mialas jakies chody :P :P

Gość Wariatka bez zęba
Wiesz, ile studentow tyle opinii. ja nie narzekam, studiuje tam 4 rok i jest OK, i nie jest tak ze placisz to masz wszystko. Bledne wyobrazenie... :o

Gość studiuje na
panstwowej uczelni na magisterskich uzupelniajacych z ludzmi ktorzy skonczyli GWSH. Powiem jedno. poziom 99% tych ludzi, zarówno ich wiedzy, intelektu jak sposobu bycia jest po prostu żenujący :O

Gość Wariatka bez zęba
jasne :P :P nie znasz sie :D

Gość Wariatka bez zęba
ja jestem w 1% :) :) A poza tym kolezanko czy kolego wiesz skad sa wykladowcy GWSh... Strzelaj :P

Gość studiuje na
to nie chodzi o wykladowcow, tylko o to co reprezentuja soba studenci :O

Gość Wariatka bez zęba
No i znasz tylko tych z ktorymi masz do czynienia, nieladnie tak generalizowac, nie studiowalas tu wiec nie mow ;) ;)

Gość Wariatka bez zęba
Rownie czesto spotkasz idiote z GWSH jak i z Panstwowej uczelni i co wtedy sie jakos nie czepiasz, ze to wina uczelni, jak jest z niepanstwowej to na pewno dlatego :P

bzdura idiotow spotyka się i po GWSH i po panstwowych uczelniach tak samo ludzi inteligentnych Ja tak samo znam wileu ludzi z Usia i z Politechniki, ktorych sposob bycia, wiedzy i intelektu takze jest zenujący :-(

Gość studiuje na
nie rzucaj sie na mnie. nie generalizowalam, tylko powiedziałam jak jest. Nie wiem, czy jesteś w tym jednym procencie, ale raczej wątpię, skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Robiłam licencjat na panstwowej i wiem, że tam też trafiają się różni ludzi. Ale porównując ich do ludzi z gWSH gdzie niebo a ziemia :O Po pierwsze mało kto potrafi sklecić choćby zdanie po polsku. Wina to nie wykładowców, tylko tego, że w ogóle nie mieli tam ćwiczeń, same wykłądy Po drugie, mają pretensję do całego świata, że mają kłopot z zaliczeniami. No sorry, ale jak ma się w dupie przygotowywanie do zajęc, to tak jest.

Gość Wariatka bez zęba
Studentko panstwowa a skad ten zarzut ze my na GWSH nie mamy cwiczen, smieszna jestes :D

Gość Wariatka bez zęba
Zawsze najwiecej do powiedzenia o uczelni prywatnej maja ludzie, ktorzy nie maja pojecia jak to naprawde wyglada :P ta elita z panstowych uczelni ;)

Gość wysokie obcasy25
jeśąli chcesz zostac kosmetyczką to polecam szkołę w bielszowicach ul.główna 42 uzyskasz tam tytuł technik usług kosmetycznych i masz sporo praktyki i szkoła jest bardzo znana z tego że kształci świetnych fachowców;)

Gość niunia22s
jestem studentką ostatniego roku na kierunku kosmetologii jak zaczynałam to byłam pierwszym rocznikiem wszystko było na nas testowane wykladowycy są super jedyne zastrzeżenia to mam do pań z pracowni kosmetycznej nie zabardzo mają pojęcie , pracownia jest dość dobrze wyposażona ale brakuje sprzętu szkoła jest czysta ładna i nie chodzi tylko o pieniądze jest dużo wiedzy teoretycznej a nie praktycznej

Gość niunia22s
jeżeli naprawde chcecie studiować kosmetologie to się zastanówcie zawsze lepiej brzmi że skończyłaś kosmetologie na kierunku medycznym niż na gwsh