Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifesgood

nie chcę mieć więcej okresu!

Polecane posty

Gość co Ty do cholery porównujesz
jezeli się brzydzisz swojegoi ciałą w czasie okresu to pewnie,podświadomie brzydzisz się go też gdy okresu nie masz:-oTyl;ko nie chcesz sie do tego przyznac:-oTu pomoże tylko psycholog albo i psychiatra!

Gość jezeli nie będziesz mialao
okresu np.poprzez glodowke lub jakis dziwne hormonalne leki to zestarzejesz sie 10 razy szybciej niz normalnie:-o

Gość albo
no nie przesadzajcie z tym starzeniem!!!to akurat prawda nie jest ale brak okresu zdrowy nie jest.

Gość albo
jak ja poprawnie pisze!!nie ma co.

Gość lifesgood
sama wiem o tym, ze poprzez brak okresu nie zestarzeje sie szybciej:P:P a wy nie czujecie sie obrzydliwe,jak macie okres?? przeciez to jest niedowytrzymania patrzenie na zakrwawioną czyms oblesnym podpaske......

Gość albo
jestes facetem?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba tak!!!

Gość gsufgvsuidfg
"mowilam już, ze nie chce zmieniac płci, bo poza okresem pazsuje mi wszystko co kobiece..... to prawda nie akceptuje swojego ciala ale tylko podczas okresu.... codziennie modle sie, zeby on się wiecej nie pojawil, ale to nie dziala dlaczego Bóg wysluch*je prosby niektorych , np. o wyleczenie ich z choroby, a mojej nie chce wysluchac.... skoro wy tak uwielbiacie okres to go miejcie, ale tlumacze wam, ze brzydze sie nim i sobą kiedy go mam... nie moge wtedy na siebie patrzec nawet..... czy sa takie tabletki, ktore hamują opkres raz na zawsze, jesli bede je caly czas brać??" KURWA CO ZA IDIOTKA a kupy się nie brzydzisz robić? może zaszyj sobie tyłek i będzie po sprawie i po raz kolejny ci mówię że podwiązanie jajowodów nie likwiduje okresu tylko wycięcie jajników - a to oznacza menopauzę - sprawdź sobie w google co to znaczy

Gość albo
no chyba to facet,bo dla kazdej kobiety okres jest normalna rzecza,a ten tutaj wymysla!!

Gość htltyklok
dlaczego wszyscy zwracacie sie do niej z gory,typu"dziecko,kochaniutka, młodziutka,głupiutka itp itd, jakbyscie wszystkie rozumy pozjadali?ludzie maja różne problemy, ona ma akurat taki

Gość krupniok i żymlok
używaj tamponów i nie bedziesz musiala patrzeć na zakrwawione podpaski.

Gość albo
htltyklok -zastanow sie!!

Mysle ze pojscie do psychologa to dobry pomysl. A odpowiadajac na Twoje pytanie, ja nie brzydze sie siebie kiedy mam okres, czuje sie tak samo jak kiedy go nie mam i w niczym mi on nie przeszkadza,nie czuje sie przez niego mniej atrakcyjna, po prostu jest dla mnie tak jak kazdego innego dnia, okres tu niczego nie zmienia. Teraz uzywam podpasek, ale kiedys dluzszy czas uzywalam tamponow i prawie nie zauwazalam ze mam okres a i z podpsakami nie przeszkadza mi on.

Gość lifesgood
kurwa... jestescie okropne!!! nie mozecie zniesc mysli, ze ktoras z was wypowaiada na glos, to o czym wy od dawna wiecie!!! ?? i nie jestem zadnym facetem... chyba ,,albo" nim jest!1

Gość albo
no i gdzie sie podzial AUTOR???

Gość albo
nie,nie jestem

Gość lifesgood
htltyklok-chociaz ty mnie rozumiesz(mam nadzieje)... nie mzoecie zrozumiec, ze wy nie znosicie czegos tam, a ja akurat okresu??

Gość ja nie czuję do siebie
obrzydzenia w czasie okresu:-)Jeżeli Ty masz takie chore jazdy i opierdolone shizy związane z okresem to nie znaczy,że kazda dziewczyna tak ma:-PJa tak nie mam,akceptuję i lubię siebie,swoje ciało nawet podczas okresu;-)A na widok podpaski czy tampona nie robi mi sie niedobrze:-oGdyby tak było zgłosiąłbym się do psychologa lub psychiatry,co Tobie radzę teraz zrobić!!!

Gość lifesgood
,,albo"-myslalam, ze jestes normalna, ale widze, ze jednak i ty wolisz sobie glupio zartowac....ja naprawde mam z tym problem a ciota wcale nie jest dla mnie normalna sprawą...

Gość ten topik to chyba jakaś
prowokacja:-o

Gość albo
no dobra,ja rozumiem,ze mozna miec dosc okresu,ze chcialoby sie go czasami nie miec ale ,to ,ze czujesz obrzydzenie do siebie w czasie miesiaczki,ze puszczasz pawia na widok swojej podpaski,to nie jest normalne i jesli faktycznie tak jest ,to naprawde udaj sie do lekarza,bo sama sobie nie pomozesz.

Gość Kasieńka 16
Mi okres nie pszeszkadza w tedy czuję że jestem kobietą...Ja bym się martwiła gdybym nie miała a nie jak mam!!!!

Gość lifesgood
jak mozna czuc sie podczas okresu kobieco?? ps to nie prowokacja:( niestety...

Gość dfbndz
up

Gość dfbndz
up

Gość ja się czuje kobieco ZAWSZE
nawet podczas okresu!To,że nie akceptujesz tak swojego ciała i swojej fizjologi tzn.że chyba z Toba jest coś nie tak:-oZamierzasz do konca życia nie mieć okresu,chcesz cale zycie sie glodzisz?:-oPewnie padniesz na anorekscje za kilka lat,poza tym organizm niektorych anorektyczek przyzwyczją się do ich chudosci i nawet one pomimo glodowek maja okres...nie wsyztskie ale zdarzaja się...

Gość lifesgood
wytlumacz mi prosze, dlaczego jest ze mną cos nie tak skoro nie akceptuje mojeje fizjologii, a masz rację, nie akceptuję jej.

Gość sluchaj...
tutaj nikt nie odpowie ci fachowo na twoje pytania i nikt ci nie pomoze.jedyne wyjscie dla ciebie ,to udac sie do specjalisty.

Gość nonono
Pytasz czemu jest cos nie tak,jesli nie akceptujesz?Wlasnie dlatego,ze nie akceptujesz!Miec okres,to jak miec oko,noge,reke,i jesli sie nie akceptuje rzeczy ,ktore sie ma ,bo taka jest natura czlowieka,to wlasnie to jest nienormalne i z takim czlowiekiem jest cos nie tak.

Gość lifesgood
aha... tez mi wytlumaczenie...zwroc jednak uwagę na to, ze części ciałą(no wlasnie części ciała wymieniłaś, a my mowimy o okresie, ktory nie jest zadną częścia ciałą...), ktore wymieniłaś mamy od urodzenia i toi jest nauralne, a okres dostajemy wtórnie, nie zaraz po narodzinach, tylko pozniej..... wiec nie jestem w stanie go zaakceptowac, tak jak kazdy czlowiek akceptuje swoją nogę, reke, czy cos tam innego....:/