Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolaaa

Kiss

Polecane posty

ostatnio moja kolezanka rozwinela dyskusje na temat pocalunkow i tak jakos mnie natchnelo by stworzyc topic na ten temat:P.Doszlysmy do wniosku ze istnieje wiele technik itd. podzielcie sie swoim doswiadczeniem i roznymi sposobami jaki macie bu pocalunek byl udany:)

Gość owloziona hemoroida
przede wszystkim trzeba miec zadbane zeby i umyte i przyjemny swierzy oddech.

Gość kissssiii
Stres stres i jeszcze raz stres.Ta zawiłość ,konkurencja ,wieczne uwagi do twojej wagi,wyjazdy,zero życia prywatnego .Tak ,tak właśnie jest w tym zawodzie.Na dodatek o mały włos niestraciłam mojego ukochanego chłopaka.Nie wiem może to moje niemiłe odczucia gdyż to moja pierwsza współpraca z agenją modelek ale mam serdecznie dość!!!!Jestem piękną dziewczyną (mówie całkiem serio)świadomą swej urody i wdzięku i bardzo chciałam dostać się do tej agencji.Pamietam jak dwa dni po wysłaniu formularza zaprosili mnie na sesje i portfolio na strony ich agencji.Dziwne bo miałam swoje portfolio ale jak zażadałam że jeśli opublikuja je na swojej stronie chce za to pieniadze i to niemałe to zaproponowali że oni mi je zrobią .Pamiętam jak poszłam do nich na te portfolio to niedość że zdjecia trwały ponad 4 godziny gdyż było duzo modelek ,to nie miło wspominam współprace z wizażystką.Mam ładna delikatną cerę ,nie przepadam za mocnym makijarzem a ona zrobiła mnie na sztuczną laleczkę barbie a jak sie odezwałam że niezbyt mi sie ten makijarz podoba to jeszcze usłyszałam kto tu rządzi.Pozatym za dużo pudru ,tego wszystkiego ,nie mogłam wrecz oddychac oddychac od tych pudrów na twarzy a wszystko po to iż delikatnego makijarzu nie widac na zdjęciach a pozatym nie można sie a nic a nic świecić tak mi powiedziano.Kurcze ja uważam inaczej ale akurat ona mi wytłumaczyła że do niektórych zdjęć taki makijaz jest konieczny.Inaczej sobie wyobrażałam to bo chciałam by uwidocznili moje naturalne piekno itd.TTakże portfolio nie wyszło tak jakbym tego chciała choć zdjecia z niego dostały sie do czasopisma to i tak no poprostu według mnie niezbyt wyszły.Na szcescie reszta sesji na które byłam zapraszana wychodziło choć troche po mojemu.Ja dobrze wiem jak pozowac a oni cały czas mimo wszytsko mnie poprawiali choć i tak w moich pozach wychodziły najładniej,Nie wiem moze jestem zbyt wymagająca ale te wszystkie sesje ,często w seksownej bieliżnie oraz profesjonalne sesje tzw:bardziej zakryte to za duzo poświ.econego czasu i zbyt wile stylistów i wizazystów oraz nawet uczesania i fryzury tak jak oni sobie tego zyczą.Czułam sie jak marionetka,ciągłe zaproszenia na sesje,te mocne makijaze których niecierpie bo na co dzień tylko brązer ,tusz i błysczyk a tu cała masa kosmetyków i zapryskiwanie włosów toną lakierów.Jedyne co mi sie podobało w tej pacy to bankiety .Reszta czyli sesje ,zdjecia,ujęcia do reklam według mnie bardzo stresujące .Na początek byłam fotomodelka .Po miesiącu zgodziłam sie na wybiegi i tam dopiero zaczał sie wyścig szczurów.I teraz dopiero rozumiem co modelki musżą przejśc.W branży modelek nie miałam ani jednej koleżanki,ciągłe diety i odchudzanie jak przytyłam choc kilogram.Ci wizażyści to naprawde umia działac na nerwy .Niecierpie jak mnie ktośą maluje itd Cżesto o wyjazdach na wybiegi dowiadywałam sie z dnia na dzień.Któregoś dnia poprosru podziękowałam za współprace i choć moje marzenie zostania modelk.a szybko sie spełniło to przekonałam sie że jednak wole swoje spokojne zycie i ciągła konkurencja to skomplikowana sprawa.Zapłacili mi sporą sumkę za moje zdjęcia i wpółprace z nimi ale jednak coś innego mam zamiar w życiu robić.Naprawde szybko zaczeła sie moja kariera modelki to równiez szybko ją zakonczyłam .Poświeciałm tej pracy mnóstwo mojego cennego czasu i zaniedbałam chłopaka.Wole ustabilizowane życie z ukochanym niz tą ciągłą gonitwe w pogoni za karierą i angażami do sesji. Prosze o wypowiedz Was fotomodelki i modelki czy tez tak niezbyt miło wspominacie prace w zawodzie modelki a może ja poprostu za szysbo sie zraziłam i byc moze nie dla mnie takie życie.Pozdrawiam i na marginesie dodam że w poniedziałek ide na romzowe o prace na stanowisko sekretarki . 17:55 może i jesteś ładna ale to nie obliguje Cię do tego by robić takie błędy ortograficzne 17:57 WiKi86 Przepraszam za błędy ale pisałam w pośpiechu 18:00 w swiecie modelek tylko nieliczne robia prawdziwa kariere i to niekoniecznie te "najpiekniejsze" 18:04 Alkajda Nie wszyscy są na tyle "super" by byc modelką. Nie wytrzymałaś psychicznie. 18:36 upupup 18:41 Petero 27 Urzekla mnie twoja historia. buhahaha 18:42 Alkajda o lol Petero 27 nie śmiej sie. Może dla dziewczyny to był naprawde szok że nie byla traktowana jak królowa ;p;p;p 19:02 niedoszła gwiazda wybiegu To naprawdę zabawne, że spodziewaaś się, że będą malować cię i ubierać pod twoje dyktando. To oczywiste, że jesteż tylko ładnym ciałem i to, co naprwdę wazne, to produkt, nie ty, takie kręcenie nosem jest totalnie nieprofesjonalne, dobrze, że odeszłaś. Btw, piękno to niekoniecznie to, co w tym zawodzie się liczy. est mnóstwo modelek niezbyt pięknych, ale robiących niezwykłą karierę 19:10 fiki miki Hahahahaha sesja trwajaca tylko 4 godziny? co to za amatorka totalna. Jakim cudem zdjecia "z portfolio" robione w pospiechu przez agencje do portfolio trafiaja do magazynu pozniej? Jaja sobie robisz dziecko. 19:18 Femme_ reeeety tragedia kobieto...ty sie chyba na tym w ogóle nie znasz, a przedewszystkim, to się do tego NIE NADAJESZ... Choć nigdy nie będzie lżej, zawsze może być śmieszniej Damn right- I'm a maniac... You better watch your back ,cuz I'm fuckin' up your program !!! www.energymodels.pl 19:28 kamaaaaaaaaaaaa przepraszam ze spytam ale jaki cel ma ten topic? mamy pisac ci jaka to jestes piekna ?? wiesz kazda z nas mogła sobie napisac takies cos nigdy niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie 19:54 zapała Hehe, pewnie za nickiem vicky86 siedzi jakiś spasiony dziad i konfabuluje... 20:02 kamaaaaaaaaaaaa no nie wiesz jak ja patrze na te nasze modelki z polski to nad niektórymi to płakac mi sie chce jak wybieralki te miss polski to masakra moze jedna byla ladna i oczywiscie jej niewybrali yhhh 20:03 Oj oj A moze powiedzieli ci ze jestes juz zabrzydka i za stara i za gruba i nie mozesz sie pozbierac po tym ciosie, tak tak zostan sekretarka, tam mozna wpieprzac do woli paczki. 20:07 WiKi86 Jasne ze trwała coś ponad 4 godziny .Jedno ujęcie było takzaj**iste z motywem anioła że trafiło do artykułu jednej ze znanych gazet 20:13 ale problem Panna, ty pojęcia nie masz o tym biznesie, więc może dobrzę, ze sobie dałaś z tym spokój. Co ci się wydawało, że ty tam gwiazdą będziesz, i ty będziesz dyktować co ci się podoba a co nie? Dziewczyna chcąca odnieść sukces w tej prfesji musi być nie tylko piękna - sorry laska ale jest was na pęczki - ale mieć odpowiednie predyspozycje. A ty ich nie masz, jesteś najwyraźniej kłótliwa, konfliktowa, niecierpliwa i nieprzystosowana. Nie umiesz dostosowywać się do warunków. No to wypadłaś z tego wyścigu szczurów i tyle twojej kariery. Jak widzisz pięka buźka to jeszcze nei wszystko. Liczy się charakter, a trochę mózgu też nie zaszkodzi czasami. 20:26 danse macabre hehehe przecież uroda modelki JEST na sprzedaż o to chodzi w tym biznesie 20:37 Kendra_1984 boze dziewczyno ale ty idiotyzmy tu wymozdzylas szkoda mi cie mam nadzieje ze dostaniesz prace sekretarki i twoje bezrobocie sie skonczy. i przestaniesz zasmiecac net! powodzenia 20:46 Kokaina27 Smieszna panienko jesli myslalas ze sie dowiesz od nas jaka to jestes wspaniala, cudna, dzielna i jakie mialas cudowne przezycia, to jestes w BLEDZIE.Te wypociny sa smiechu warte wiec Idz sie dowartosciowuj gdzie indziej. 20:47 Kendra_1984 totalnie przykra co?? niektore to maja wyobraznie ,smiechu warte . zal mi takich ale zrobic niech sie dowartosciuje 20:52 Kokaina27 No panna wypisala takie farmazony ze obydwoje z bratem sie poryczelismy ze smiechu. Zreszta wyglada mi to na wyznanie zranionej wydymanej dumy, chciala sie lepiej pozcuc i pokazac innym jacy to sa maluczcy, bo co ona nie widziala i nie robila.Ups ale jej nie wyszlo. 20:54 Kendra_1984 haha dobre kokaina wiesz ,ona jest taka glupia i infantylna ze myslala,ze jak pojdzie na modelke to nie bedzie musiala make upu robic?? jakby kogos obchodzilo jak jej ryj bez pudru wyglada. haha co za zalosc.ta laska nie pojecia nie tylko o modelingu to jeszcze o tym jaka jest glupia 20:56 Kendra_1984 umia zamiast umieja makijarz a nie makijaż co za prymityw szkoda slow az mnie oko rozbolalo od czytania opowiastki tego kaszalota 20:58 Kendra_1984 ona w ogole zadnej kariery nie zrobila a nawet nie zaczela! pare razy dala sie gdzies tam osmieszyc i jak doszla do wniosku jakim jest beztalenciem bedzie szukac pracy jako sekterarka hhaha a moze lepiej wpierw zrobic mature ?i moze na studia isc?? hhaaa 21:02 Kokaina27 Zauwazscie jak ona pisze, Te pokazy w bieliznie ale oczywiscie sexownej, te makijaze ktorych nie cierpie ale mam tak doskonala cere, te liczne zaproszenia ah ah ah, jaka to ja jestem wspaniala i rozrywana, Phiiiii, hehehe Sama sobie zaprzecza. No chyba jestem swinia ze jej to wytykam, ale panno Wiki wpierw pomysl co piszesz, bo cie zjedza zywcem na necie za takie pie**oly. Nie widze cie w roli sekretarki jesli jestes taka, no chyba ze bedziesz sekretarka od klepania w tylek a nie od klepania w klawiature. 21:12 Kendra_1984 no z tymi ortami to raczej dlugo tam nie popracuje bo szef sie ze wstydu spali e i i tak nieudaczna modelka wyleci

ale jesli juz napisalas swoja historie to napisze to co mysle na ten temat.Wydaje mi sie ze poprostu masz za słaba psychike na taka prace.Sama wiem co to oznacza ale nie bede pisała tu swojej historii bo to malo wazne kogo by to obchodzilo.Mysle ze dobrze zrolilas odchodzac bo predzej czy pozniej nie wyszlo by ci to na dobre. Pozdrawiam i przepraszam za bledy:)

Gość Czysta Polka
myslalam ze chodzi ci o zespol KISS ;)

Gość obserwator terrarium
zaiste morderczy temat :D :classic_cool: