Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stonkaaa

pytania do doswiadczonych mam

Polecane posty

Gość stonkaaa

Chcialabym Was zapytac ile sil, zdrowia i nerwow kosztuje urodzenie i wychowanie dziecka, dwojki dzieci. Bardzo mnie interesuje jak sobie radza mamy 3,4 dzieci :)

z drugim dzieckiem jest lzej niz z pierwszym bo matka jst bardziej doswiadczona. I nagle zdjesz sobie sprawe ze jestes wielofunkcyjna:D Potrafisz robic kilka rzeczy na raz. w ciagu dnia robisz tylo co wczesniej (pred urodzeniem) robilas w 3 dni:D czlowiek ma niewykorzystane poklady sily..............;)

Polecam super książkę, która pisana jest w formie pamiętnika. To przemyślenia mamy 4 dzieci. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Ja mam tylko 1 dziecko i mysle ze wystarczy. Nie dalabym sie uwiazac na chacie z trojka dzieci. Aemagedon, hiroshima koniec swiata. Nie mowiac juz o wydatkach. Taka matka zapewne nie moze sobie pozwolic na nowa torebke co sezon. Ciekawe czy ma czas pomalowac paznokcie.. nie mowiac o bolesnych porodach. Ludzie mowia "jakby porod tak bolal ludzie nie mieli by wiecej dzieci niz 1". Zapewniam ze nie ma slow ktpre opisuja bol porodowy. Rozrywa cie na czesci i chcesz umrzec. Przezywac to 3 lub 4 razy? Nie dziekuje.

Gość gość
Mam dwojke syn ma prawie 3 lata corka 10 miesiecy. Codziennie gotuje sprzatam itd. Mieszkamy za granica i nikt nam nie pomaga z rodziny bo nikogo tu zwyczajnie nie ma. Codziennie wychodze z domu w pelnym makijazu czy ktos w to wierzy czy nie. Mam pomalowane paznokcie i dlugie wlosy do pasa ktore w dodatku prostuje. Tonzalezy od ciebie czy masz motywacje czybjestes pracowita i sie wyrobisz czy tez jestes leniem. Mialam 2 cesarki i mamy plany odnosnie treciej ciazy w tym roku.

Gość gość
A ja mam 3 dzieci mąż całymi dniami w pracy sama je wychowuje od początku. I jestem bardzo szczęśliwa.Obiadek codziennie gotuje,paznokcie wymalowane,włoski zrobione.Kocham moje dzieci z dumą patrze jak się rozwijają. Jestem dla nich 24 na 24 bez nich moje życie nie miało by sensu