Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agikosek

Wagry

Polecane posty

Gość Agikosek

Mam straszny problem z wągrami =( Sa one na nosie , w okolicy ust, na brodzie , na plecach , wygląda to bardzo niedobrze kiedy na plecach , w okolicy warg, na nosie widać czerne kropki =( Niewiem co z nimi zrobić =( próbowałam juz wielu środków ale zadne nie pomagają =( Bardzo prosze o pomoc =(

Gość wysokie obcasy25
idź do kosmetyczkina czyszczenie albo zabieg normalizujący pracę gruczołów łojowych;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam ten sam problem, nie pomyslalabym kiedys ze mozna miec wagry nawet na plecach !!! poki mnie to nie spotkalo. i na twarzy, nawet na policzki juz wlaza, na te dalsze czesci. i pory rozszerzone. do kosmetyczki nie ma po co isc, bo za tydzien to samo, znow wszystko zapchane...😭

Gość satintel
nic sie nie da zrobic. oczyszczanie u kosmetyczki tylko pogarsza sprawe. kiedys mi radzono zeby nie mysc buzi woda tylko mleczkiem i tonikiem a po tonku szybko osuszac twarz bo on wysusza i powoduje powstawanie grudek i wagrow. uzywalam normadern i nic.wagry mna=oza sie. nos broda czolo nad warga. policzki plecy pomau. wlasnie nie rozumiem skad te na plecach?