amelusia 0 Napisano Luty 25, 2007 Witam wszystkie forumowiczki. Proszę powiedzcie mi ile w ciągu doby rośnie pęcherzyk graffa. Byłam w piątek na USG i mam 19 mm. Był to mój 9 dc- zaznaczam, że biore bromergon i olej z wiesiołka. Kiedy najlepiej się przytulać aby mieć dzidzi. Tzn w ciągu ilu pęcherzyk musi urosnąć aby pękł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziecko drogie.... Napisano Luty 25, 2007 .... od przytulania mie zachodzi się w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Luty 26, 2007 Do drogie dziecko: Wiem, że od przytulania sie nie zachodzi- to nie rozumien po co piszesz. Pisałam o prośbę a nie o zjechanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ./ ./ ./ ./ Napisano Lipiec 19, 2007 dc to znaczy ze juz 9 dzień ciązy czy dzień cyklu? pęcherzyk pojawia sie chyba w 10tym ale i w 9 widac tez w sumie moze.pęka potem podczas juz owulacji 13-14 dnia. Ja tez miałam wielki pęcherzyk ale jedna dziewczyna pisała ze na usg wyszło ze miała kilka małych do pekniecia.hmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upsal Napisano Lipiec 20, 2007 Ja tez miałam wielki pęcherzyk ale jedna dziewczyna pisała ze na usg wyszło ze miała kilka małych do pekniecia.hmmmmm Chciałabym wiedziec bo tez takie cos słyszałam a jestem zielona w tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach