Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleklekle

czy wy widzicie cos w tym złego? zdrożnego?

Polecane posty

Gość kleklekle

18nastoletnia córka przyjdzie przed snem przytulić się do ojca i na chwilke połozy sie obok w łózku.

Gość nasze dorosle dzieci
czasem laduja sie nam do lozka, razem z wielkim psikiem w dodatku, pogadac, oczywiscie bez zadnych podtekstow, To juz trzeba samemu ocenic sytuacje,

Gość nasze dorosle dzieci
z PSISKIEM a nie psikiem oczywiscie

Gość taki jeden wszechwiedzacy
to jeszcze nic :O mój kolega z pracy ma podobny temat z synem, chłopak ma 17 lat i..czasami sypia z tatą:classic_cool:

Gość kleklekle
przed chwila usłyszałam o matki ze przekraczam granice nie smaku i ze to nie jest normalne ze 18nastoletnia juz kobieta wchodzi ojcu do łózka się "przytulić" przyznam ze byłam w szoku.. mnie nawet jakiekolwiek tego typu mysli przez głowe nie przeszły!!!! ojciec jest dla mnie kompletnie aseksualny i vice wersa.. toz to paranoja, zeby nie moc sie do ojca przytulić? bo co? bo to facet?? no ale przeciez tez moj najkochanszy w swiecie tato..

Gość ja czasem z 19letnim synem
leze na lozku i ogladam TV, w zyciu bym na to nie wpadla,ze to cos moze znaczyc oprocz ogladania TV , On jest dla mnie zawsze moim malym synkiem

Gość kalasanty
ja śpię z kotem

Gość to jeszcze nic
u mojego męża w pracy kolega ma syna, który boi się sam zostać w domu a skończył 17 lat. Podobno jest całkiem zdrowy...

Gość kleklekle
no właśnie.. my tez gapilismy sie w tv i to nie było nic innego jak tylko gapienie się w tv..