Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałimbałeałimbałe

facet z dzieckiem a jego dziewczyna

Polecane posty

Gość ałimbałeałimbałe

czy slyszal ktos cos o tym, ze maja wprowadzic nowy przepis dla mezczyzn placacych alimenty na dzieci? ponoc ich nowe partnerki, nie tylko zony ale dziewczyny, narzeczone, konkubiny czy jak kto tam chce ja nazwac, beda musialy w sytuacji, kiedy facet nie ma z czego zaplacic,zaplacic same, w przeciwnym razie komornik zajmie cos o rownowartosci alimentow, jesli konkubina nie udowodni, ze to nalezy do niej! no kurde, jestem z facetem 2 lata, on ma 23-ja 21, byl kiedys z panna, ktora zaszla z nim w ciaze, pozniej go zdradzala itp az w koncu puscila go kantem i co, i ze ja niby mam placic za psuzczanie sie jakiejs dziwki?? ooo co to to nie.....czy ktos ma podobnie??

Gość bardzo ciekawe...
Chcesz powiedzieć, że ten Twój facet nie płaci alimentów na dziecko?

Gość jasne
że nie płaci bo nie martwiłaby się ze to ona będzie płacić na dziecko. I pewnie jeszcze bardzo go kocha, to taki wspaniału człowoiek, a dziecko nie jego tylko tej dziwki

Gość oooooooooooo
Uwazaj moja droga zebys ty taka dziwka czasami nie zostala....bardzo czesto zdaza sie na forum czytac ze on ma dziecko ale w sumie to nie wiadomo czy jego bo ona sie puszczała...hahaha a wy w to wierzycie. Gdybym ja miala faceta ktory nie placi na wlasne dziecko to pognalabym go w pizdu i jeszcze psem poszczuła, mozesz byc pewna ze nie masz co na niego w przyszłosci liczyc...

Gość famosa
no i fajno! i huje nie będą już bab miec... i dobrze!

Gość czorcik92
uwazaj na co sie piszesz! Jestem za wejscie takiego przepisu! Czy kiedys poznalas prawde z tej drugiej strony?Moze warto sie spotkac z ta dziewczyna i pogadac jak bylo jestes mloda mozesz ulozyc sobie zycie i nie ppchaj sie w taki zwiazek! Facet mowi rozne rzeczy zeby wypasc przed ta druga strona jak najlepiej! Moj ex mnie zostawil wyrzucil z dzieckiem z domu, a teraz rozpowiada laska ze bylo ze mna tak zle, ze jest wspanialym ojcem a przyjezdza do dziecka raz na jakis czas! Ucial alimenty sprawa w sadzie! Wiec radzila bym zapoznac sie jakim jest facetem rzeczywiscie bo na poczatku jest kolorowo pozniej moze byc za pozno!mozesz obudzic sie z palcem w nocniku:)przepraszam za mocne slowa ale tak bywa.Jedna nie skreslaj go na poczatku bo nie wszyscy tacy sa:)))

Gość studiuję na UG
No ale dlaczego miałaby Tobie płacić???