Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa calkowicie

Zalamana jestem.Wyskoczylo mi pelno grudek praktycznie na calej twarzy

Polecane posty

Wyglada to okropnie...Przedtem tez mialam ale byly miejsca gladziutki a i w miejscach gdzie pojawialy sie grudki nie bylo ich az tyle.Jestem zalamana.Moze wapno zaczac pic/??Bo moze mi to od jakiegos jedzenia wyskoczylo...nie wiem juz co robic:(:(:( smaruje od 4 dni mascia...mam wrazenie ze nic sie nei zmienia:(

Gość Hmmm1245
A wapno pomaga? A co takiego jadłas? Bo ja tez sie zastanawiam czy czasem nie wyskakuja mi od jedzenia

hmm...jadlam chyba to co zwykle....zreszta nie pamietam dokladnie co wkladalam do ust 4 dni temu(taka juz mam pamiec,albo i jej nie mam) nie wiem wlasnie czy wapno pomaga,ale szukam pomocy juz we wszystkim...moze smarowanie mascmi przez caly czas tezx jest niezbyt dobre...na dzisiejsza noc zostawia buzke w spokoju i tylko nawilzajacy krem nalozylam

wlasnie znalazlam... "heh nie czytalem tego posta do konca ale powiem tak ze najlepsze jest WAPNO do picia i przede wszystkim wysoka higiena osobista i wszycho !! Polecam takze peeling ziolowy ERISA z drobinami orzechow (cera staje sie naprawde gladka)... Takze godne jest polecenia Deep Clean Neutrogeny (tylko ja to stostuje 2 no czasami 3 razy w tygodniu bo mi troche skore wysusza)... Aha i polecam takze tonik nagiewkowy "

Gość Hmmm1245
Gdzie przeczytałas o tym wapnie?

Gość dssdgfd
Bylas z tym u lekarza???? Moze metronidazol maść :????? Mialam takie male syfki nad ustami i wokol nosa pelno malych czerwonych niektore z bialymi koncowkami i metronidazol pomogl.Na recepte . A moze jadlas duze czekolady,jakies pizze albo chipsy albo w kfc??

Gość dssdgfd
Bron boze nie rob peelingu bo tylko podraznisz i rozniesiesz po twarzy. A krem nawilzajacy kladziesz gdzie??? chyba nie na te grudki?????

to nie sa ropne grudki,ani czerwone a nawilzajacy krem klade na cala twarz bo inaczej rano bedzie wysuszona

Gość Hmmm1245
I jak z tym wapnem? gdzie moge o nim poczytac? Dasz link?

aa z tym linkiem to teraz ciezko mi znalezc bo sporo stron przegladaam...nie kojarze nawet troche czesci nazwy linku tak zeby go w historii znalezc

Gość Hmmm1245
Oj szkoda...a mozesz powiedziec co tam wyczytalas na temat tego wapna?

Gość że co prosze
tez jestem ciekawa bo mi wyskoczylo wczoraj wieczorem..moze taki dzien byl kurdee :( kilka grudek koloru cery mialam i znikaly juz..i nagle zrobily sie wieksze i takie ciemne widac teraz.mam tez jedno takie sine cale ktorego sie nie da wydusic. bede wyc do ksiezyca. a moze to przez ksiezyc wlasnie : P ?

Gość Hmmm1245
Wyczytałam jeszcze ze witamina A pomaga

Mi grudki wyskakuja po: *pomidorach, *brzoskwiniach i * nektarynkach... Zdarza sie tez ze po *truskawkach (ale ich nie jem duzo bo nie lubie) Tylko wapno.. Nawet przy antybiotkach moga wyskoczyc te grodki i tez polyka sie WAPNO!!! Jak swedzi skora i piecze to tez wapno. Ja lykam tabletki wapna, bo nie smakuja mi te pastylki rozpuszczalne w wodzie.. mozna tez wspomoc sie dieta typu: chlebek z maslem, woda min.z cytryna, kapusta kiszona, biszkopty (zywic sie tym) Do wapna proponuje dorzucic witamine B6 z magnezem (czasami ze stresu moga wyskoczyc te syfki) Witamine B12 na poprawienie krazenia

Gość ghtfhytgf

Gość Esyfloresy23
MOja propozycja: mocne wapno wypijaćprzez 3 dni kup saszetkęTribiotic'u i posmaruj nim twarz na noc (przez 3 dni) Przemywaj twarz rumiankiem-naparem ja tak miałąm kiedyś po lodach, niektórzy majatak po mleku...

Gość Melissa289
Mam dokładnie to samo! ( z tym, że na całym ciele) Mam to od 4 dni i chyba powoli zaczyna znikać. Piłam 5 tabletek wapna dziennie + rumianek, ale nie zauważyłam by to pomagało:/ Gdy zrobiłam peeling pogorszyłam stan swojej skóry, teraz robi się czerwona nawet po kremie dla cery wrażliwej i rumianku! A jak piecze!:(((

Gość dziewczyna łukasza
tak,wapno to dobry pomysl-ja zawsze stosuje gdy np skora zaczyna mnie swedziec i pomaga(na pewno nie zaszkodzi)ale blagam nie robcie peelingu z drobinkami scierajacymi przy tradziku!!!tylko sobie pogorszycie skore(rozniesiecie bakterie po calej twarzy).peeling-tak ale tylko enzymatyczny

Pije wapno 3 razy dziennie...jak da rade nawet 4 ....narazie nie widze efektow,poczekam jeszcze....Aha i uwazam na to co jem,pije bardzo duzo wody mineralnej....mam nadzieje ze pomoze do konca tygodnia choc troche:(