Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda******

Chłopak powiedział mi ...

Polecane posty

Gość Magda******

ze gdyby był sam i spotkałby fajna laske to pewnie przespałby sie z nia mimo ze nie zapowiadaloby sie na cos powaznego miedzy nimi. Poczulam sie dziwnie Powiedzial ze kazdy facet pewnie by tak zrobil Co Wy o tym myslicie?

ze jest idiota i pewnie predzej czy pozniej cie zdradzi, i mowie to calkiem serio

nietaktowny ten Twój chłopak... zupełnie jak mój.. baja bongo może miec rację

mysle ze mam, facet ktory traktuje dziewczyny przedmiotowo, nie zmienia swojego myslenia nawet gdy jest w zwiazku. to po prostu tzw \"mentalny prymityw\"

Gość Magda******
Dokladnie to powiedział ze gdyby w okresie studiow w akademiku byl sam to a spodobalaby mu sie jakas dziewczyna to nawet gdyby nie zapowiadalo sie na powazny zwiazek to by sie z nia przespał

Gość zgniły kosciec
i ma racje chopina trzena korzystac z zycia..

Gość Magda******
Sluchajcie, to bardzo wazne dla mnie, dlatego prosze Was powiedzcie co o tym myslicie. Czasami robie problemy z drobnostek, ale dzisiaj dziwnie sie poczulam i zastanawiam sie czy nie powinnam podjac zdecydowanych krokow i to zakonczyc. To dla mnie bardzo wazne bo znamy sie ponad pol roku a to w jaki sposob sie poznalismy dalo mi do zrozumienia ze bardzo mu na mnie zalezy.

zakoncz , z dobrego serca radze , to , że cham to jedno , to , że kretyn drugie , ale szacunku to on do Ciebie nie ma wcale.

Gość Magda******
Powiedzial mi ze nigdy nie zrobilby tego gdyby byl ze mna, zrobilby to tylko wtedy gdyby nie byl w zwiazku

Gość Magda******
a dokladnie zrobilby to na studiach, kiedy mieszkal w akademiku

Gość Magda******
Rozmawialam z nim o tym i wie ze zrobilo mi sie przykro, powiedzialam mu ze kiedy tak powiedzial zasial w mojej glowie watpliwosci i ograniczyl moje zaufanie do niego

Gość oooooooooooo
Najwazniejsza jest szczerosc mimo iz czasami moze bolec, przeciez powiedzial ci ze moglby sie przespac gdyby byl sam, ale nie jest sam ma ciebie. I nie słuchaj baja bongo bo ci tylko zamet w głowie sieje, a taka jedna kobitka tez niech sie tak nie cieszy bo to ze jej facet tak jej nie powiedzial nie znaczy ze o tym nie mysli...

Gość Magda******

Gość Magda******
Czyli przesadzam robiąc z tego problem?

Gość hjgyjyj
powiedzial ci o tym, co by bylo gdyby... wiec nie doszukuj sie,ze cos ma zwiazek z toba... moj, jak zaczelismy sie spotykac powiedzial mi,ze nie rozumie kobiet i nigdy nie wezmie slubu... no i co mialam to wziasc do siebie... mowil tak ogolnie, odnosnie jakiejs tam sytuacji z przeszlosci... teraz jestesmy dwa lata po slubie glowa do gory

Gość Magda******
Pytałam jak by zareagowal gdybym mu powiedziala ze kilka razy uprawialam niezobowiazujacy seks. On mi odpowiedzial ze pewnie pomyslałby ze nadaje sie tylko do seksu A gdy ja zapytalam czy bylby w stanie stworzyc ze mna powazny zwiazek On odpowiedzial ze niewykluczone ze tak, bylby w stanie.

Gość Magda******
wg niego on bylby usprawiedliwony bo kazdy facet pewnie by tak zrobil, a ja mialabym przybita przez niego etykiete - ze nadaje sie tylko do seksu Czy to nie jest egoistyczne podejscie?

Gość ooollla
kopni go w d.... bo jest pustym dupkiem skoro tak mówi

Gość Magda******
ale moja dupa nalezy tylko do niego nie puszczam sie na prawo i lewo zrozum to.

Gość cfyhtdb