Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona p

sexu mi się chce

Polecane posty

Gość ilona p
deasnka.g >>>ale ja się boję, że on będzie ciągle chciała albo że nie będzie chciał tak często jak ja :(

Gość deasnka.g
czy to prowokacja? :D

Gość ilona p
deasnka.g >>nie prowokacja...ja wiem, ze to wygląda dziwnie, ale już bym chciała o niczym nie myśleć, tylko się z jakimś fajnym przespać...😭 Deasnka mi się już rzuca na mózg, rozumiesz??

Gość tommy12345
nie idzcie jeszcze spać...żałuje ze same jesteście :(

Gość ilona p
widzę, że wszyscy chcą pomóc....dobra, teraz żartuję...;)

Gość deasnka.g
o właśnie PO mam pytania do Ciebie :P

Gość ilona p
tommy12345 --->dlaczego żałujesz, ze jesteśmy same? Przecież to nawet lepiej dla nałogowych podrywaczy....

Gość deasnka.g
ja Cię w zupełności rozumiem zresztą dzisiaj nawet usłyszałam, że mnie to już ktoś musi porządnie przerżnąć to się w końcu uspokoję :P więc to chyba źle działa na nas ;) ale póki co - ani nie ma kandydatów, ani specjalnie nie szukam, więc zostaję ja i moja rączka :classic_cool:

Gość deasnka.g
co do tamtej rozmowy na topiku, chciałam wrócić trochę atak zaczepna będę, ale wybaczysz dobrze? ;)

Gość tommy12345
tymi zwierzeniami obudziłyście mojego łechtacza...trudno bedzie go teraz powściągnąć...:)

Gość ilona p
nie ma się co wypierać, bo będzie gorzej...kurcze, ja to chrzanię..jak się jakiś trafi, to pieprzę udawanie porządnej :(

Gość deasnka.g
no miałam zacząć pytać, ale zaś mnie rozproszyłeś :P tymi dodatkowymi dłońmi ale już.. chwila :P

Gość deasnka.g
ilona :D kobitko, przestań. jak Ci tak "źle" do łóżka, co tu siedzisz :P, rączka tam gdzie trzeba i tak z 4 na raz :classic_cool: poczekamy tu na Ciebie :P

Gość tommy12345
tu raczki ani paluszki juz nie pomogą...rozdrażniaja tylko.Naszym miłym paniom potrzebny jest śliski łechtacz z dużym łbem :)

Gość ilona p
tommy12345 ---> :( deasnka.g---> przez to wszystko to sobie dzisiaj obtarłam... (nie zdziwię się, jaknam temat skasują:o) ...znaczy chyba obtarłam... Już mnie męczy to, że nie wiem, kiedy się skończy albo przerwie ta samoobsługa... ps.Kąpaliście się już??

Gość deasnka.g
może i rozdrażniają, ale trzeba sobie radzić tak, kąpaliśmy się a co? nigdy tego nie próbowałam pod prysznicem/prysznicem. zabawne mi się to wydaje :D

Gość tommy12345
Nie pocierałem juz chyba 3 dni...dlatego teraz tak napeczniał.Ale niech to bedzie na waszą część D i I

Gość deasnka.g
PO, pisałeś, że nie tarktujesz tego jako sportu. ok, ale posiadanie kilkunastu (sic!) partnerek w czasie, gdy jesteś w związku (chyba szczęsliwym?) niestety wg mnie zalicza się do kategorii jakichś sportowych rozgrywek "kto więcej?" ok, starasz się poznać te panie, ich oczekiwania, pragnienia. ja naprawdę nie mam nic a nic do takiego stylu życia. sama nie jestem grzeczna, ale co jak co, jedna- dwie kochanki - rozumiem. ale kilkanaście partnerek to już dla mnie nie jest w ogóle zorzumiałe. pomyśl o tym. nie znasz tych pań dokładnie, sypiasz potem z żoną. ile mogłeś już ja jakimiś choróbskami zarazić> nie myślisz o tym? nawet wierny w skokach w bok nie jesteś. a tak wyrzuty sumienia nie dopadają?

Gość ilona p
wiecie a może ja jakaś nieten jestem? Moze mi tak naprawdę nie potrzeba tego seksu, bo skoro tyle lat jakoś bez tego żyję? tommy12345 -->świntuch jak diabli

Gość deasnka.g
PO, tylko bez urazy ;) prysznicem nie próbowałam, a sama pod prysznicem też nigdy jeszcze tyle rzeczy do odkrycia przede mną :D

Gość deasnka.g
tyle lat czyli ile już? Ilona, potrzeba, potrzeba. nie wmawiaj sobie głupot :P

Gość deasnka.g
Tommi, niech pęcznieje dalej. poczekajmy do niedzieli 🖐️:D

Gość ilona p
może należy go rozmasować coby nie pęczniał.... ?

Gość ilona p
deasnka --->no dużo...ja nie wiem, jakaś dzika jestem w tych sprawach :/