Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyziaaaaaaaka

do dziewczyn

Polecane posty

Gość zyziaaaaaaaka

wiem że pewnie było już takich pytań dużo, ale nie mam się kogo poradzić. Jaka jest możliwość żę mogę zajść w ciążę jeśli dotknęłam wargami sromowymi penisa na którym mogło zostać trochę spermy? Wiem że to głupie pytanie ale nie wiem czy iść do lekarza po tą tabletkę zapobiegającą ciąży do 72h po. co zrobić?

Zależy czy miałaś owulację i co to znaczy, ze dotknęłaś penisa i co to znaczy, że było na nim trochę spermy:O Kurde, czy uważasz, ze tutaj siedzą wróże i wróżki?:O Jak nie chcesz zajść w ciążę, to się zabezpieczaj i nie rób głupot. Albo zrezygnuj z seksu🖐️

Gość zyziaaaaaaaka
jestem po prostu ciekawa czy wystarczy dotknąć penisem narządów rozrodczych żeby zajść w ciążę.

Gość sex nie jest dla dzieci

Gość zyziaaaaaaaka
czy ktoś mi może odpowiedzieć. Czy na tym forum nie ma nikogo takiego

O rany... Wszystko jest możliwe. Zależy co to dla ciebie znaczy dotknąć:O W sumie istanieje taka możliwość, żeby pleminki dotarły do komórki jajowej, nawet jak trafią na wargi sromowe. Mniejsze oczywiście, nie te większe. Jezeli na nich jest śluz, który jest odpowiednim środowiskiem dla nich, to sobie popłyną tam, gdzie trzeba. One dobrze wiedzą, gdzie mają iść, są \"mądre\":p Ale jeszcze oprócz żywotnych plemników, śluzu na tych wargach, potrzebna jest akurat owulacja. I zapłodnienie. I nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, ze sposród wszystkich zapłodnionych komórek jajowych przeżywa tylko 1/3. A i z tych do 7. tygodnia ciąży przeżywa tylko 5/6. Serio. Poza tym polecam przestudiowanie podręczników do biologii, skoro już chodzisz do gimnazjum, zamiast zadawać głupie pytania innym niedoczonym nastolatkom z forum. 🖐️

Gość zyziaaaaaaaka
dzięki za odpowiedz !