Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

Pocenie w ciazy

Polecane posty

Przed ciaza nie mialam z tym problemu a teraz strasznie sie poce. Czy macie jakies sprawdzone sposoby albo srodki?

Myszko to normalne zjawisko, serce musi przepompować dużo więcej krwi. A poradzic na to niewiele można poza normalnymi higienicznymi zabioegami

juz trudno piliczyc ile razy dziennie sie myje :) ale to na chwile. Mam etiaxil ale tez niedokonca jest przydatny :(

HEJKA!!!!! JA po umyciu podlog jestem mokra jak szczur cala zlana potem doslowniei jest mi goraco, czuje jak sie grzeje, to sa uroki szalenstw hormonalnych smaruje sie antyperspirantami i psikam ale pomaga to nie za wiele czesciej sie przebieram i odswiezam nic nie zrobisz

kirsten2 ja nigdy nie mialam tyle prania co teraz :) kazda rzecz na 1 zalozenie i czasem doslownie na kilka godz :)

nie martw sie, ja jak nigdy to bielizne mam tezz zapocona ze po ciazy to smietnik, czasem mam takie wrazenie ze cuchne, choc poleruje sie i poleruje, ale jestem juz w 41tc wiec to juz nie dlugo, na razie wietrze mieszkanie jak oszalala wszystkie kaloryfery pozakrecane, bo jest mi wiecznie goraco, a u lekarza na kontroli jestem czerwona jak ruska baba bo oni tam grzeja ze hej normalnie obciach, taaakie plamy na buzi a normalnie nieee mam, a

ja sie wprawdzie nie poce bardzo choc tez jak sprzątam to jestem mokra i do tego ciężko oddycham aż zipie a już 15tc a w nocy to mąż nie może spac ze mną bo grzeje jak piec

MYSZKA-24 a ja wtedy tez sapalam zwieksza sie objetosc krwi bo serducho ja przetacza nie tylko dla ciebie ale i babikaczego efektem byla u mnie aniemia, ja jak dlugo posiedzialam w domku a potem poszlam na spacerek to bylam tak zziajana ze nie moglam oddechu zlapac, wiec staralam sie regularnie ruszac, by z kondycja nie odpasc ale i tak wkoncu mam 20 kg na plusie wiec moj organizm ma co dzwigac ale teraz to juz tylko woda bo od ponad m-ca nie jem sniadan ani kolacji a puchne (rano wygladam jak slonce) i waga mi rosnie ze strach,a nozki po spacerku grubasne, uroki czekania na skarb

ach i z mezem tez nam sie odwrocilo, on kiedys goracy czlowiek a ja powyginana z zimna zmarzluch, teraz ubiera sie w swetry bluze i placze choc do sklepu na miescie by sie zagrzac bo mu zimno gdzie ja sie rozbieram od progu i mam cieniutkie bluzki pod kurtka bo w sklepie mam pierwsze wrazenie ze odplyne nie wiem jak dalabym rade w lecie chyba padalabym co krok, ale fajna taka zima dla mnie bez grubasnych rajtek hihiihiihihi