Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriamm

Czy to normalne, że nie czuję pożadania do mojego chlopaka?

Polecane posty

Gość a on
w jaki wieku jest?

Gość Miriamm
dzieki za odzew:) on jest w moim wieku.. czyli odtracac go, kiedy bedzie sie probowal "dobierac" ? (dodam ze nie padlo jescze miedzy nami-kocham, tym bardziej nie wyobrazam sobie wspolzycia:/

Gość Miriamm
:)

Gość hmmm mam
podobnie jestem z mężczyzną, który nie pociaga mnie tak jak poprzedni moi mężczyźni sama nie wiem czy to dobrze... :( kocham go, lubie przy nim być, lubie sie do niego przytulać, ale nie pociaga mnie ... nie ma tej chemii, która zapiera dech nawet nie myślę o spontanicznym seksie, ten jego duzy brzuch:(:(:( wiem, wygląd nie jest najważniejszy, dlatego kocham go, ale nie pociąga mnie tak jakbym chciała:(:(:(

Gość Miriamm
no a ja nawet wiem ze nie kocham mojego chlopaka! Czuje doniego sympatię, ale nie byla to milosc od 1 wejrzenia...i nie przeszkadza mi to ,tylko mysle co bedzie...mimo ze X. mi sie podoba, jest atrakcyjny, to, jak iszesz, brak tej CHEMII ;) i co mamy zrobic..bez sensu:(

Gość hmmm mam
trudne to wszystko:( nie wiem co masz zrobić sama tez nie wiem co zrobić, nie wiem czy wyjść za tego człowieka...

Gość rozumiem was
mój facet jest taki kochany ale tez mnie nie pociąga przez jakiś czas było inaczej, ale teraz za każdym razem widze jego włosy na plecach-których nie lubie, także duzy rozepchany od piwa brzuch, niesportowa sylwetka wiem, ze to nie jest najważniejsze ale kiedy się rozbiera- ja to widze i nie moge zmusic sie do poządania...