agnieszkat 0 Napisano Luty 26, 2007 czy któraś z was zaszła w ciążę wkładając spermę do pochwy palcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiedz lekarza Napisano Luty 26, 2007 Ja zaszłam, ale wkładałam ją do nosa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też ale ja do uszu Napisano Luty 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fatykiaa Napisano Luty 26, 2007 a mnie ustami weszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ble ble ble ble Napisano Luty 26, 2007 A CO CHCESZ W TEN SPOSOB ZAJSC W CIAZE:o? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjoooooo Napisano Luty 26, 2007 Ale robicie jaja !!!!!! haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohohohohohhhhhhoooo Napisano Luty 26, 2007 widzimy ze faceta na ciaze chcesz zlapac....nunu nie ladnie nie chce skonczyc w tobie to chcesz zawartosc gumy w siebie wlac......jestes okropna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjoooooo Napisano Luty 26, 2007 A wiecie po co plemniki mają ogonki??? żeby je łatwiej było wyciągnać z zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach