Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

mam ochote na mila znajomosc

Polecane posty

Gość baba ryba rum cium cium
no przeciez i tak się posługujesz fikcyjnym i zmieniasz prawde o swojej fizyczności to nie rozumiem o co chodzi :O

Gość mlody maz
nie mam swojej fizycznosci zbyt duzo do zarzucenia, a imie podaje z reguly takie jakie nosze naprawde:)

Gość mlody z musztardą też ci sie
nie uda,chociaz ona starsza od ciebie:-p ona by cie zawineła w papierek od cukierka :D doswiadczenia w agencjach szukaj !

Gość mlody maz
musztarda splycasz sprawe... ja mialem pare takich znajomosci i nikt nie dyszal w sluchawke. co to znaczy do bolu szczery?:) poprostu mowie prawde o tym jak wygladam. nie widze powodu zebym mial to ukrywac;) podobam sie kobietom eheheheh

Gość mlody maz
hehehe widac bez dyszenia sie da:) pozatym nie zawsze mozna dyszec, ta Pani po 40stce czesto ze mna gadala chociaz jej maz tez byl w domu, dyszenie byloby chyba nie do ukrycia :D

Gość mlody maz
a swoja droga perfidna nie?:) kobiety ogolnie sa wredne heheheh, ale w tym tez jest smaczek:)

Gość mlody maz
przesadzasz musztarda... mam chodzic po dyskotekach i szukac? napewno znajde tam Pania np. kolo 40stki:) predzej syfa jakiegos zlapie!

Gość wirtalnaaaaaaaa
jesteś cholernie próżny, wiesz?

W sumie facet jest jak szlachetny dobry samarytanin. Podnieca cudze stare żony nic nie chcąc w zamian....

Gość mlody maz
tak jestem cholernie prozny, przemadrzaly itd. itp., a oczywiscie moi krytycy sa dobrymi chrzescijanami, katolikami, skromnymi, bogobojnymi, sprawiedliwymi itd. itp. jakie to jest zalosne:( znudzona: tylko nie "stare zony":) jak kobiete przed 50tka mozna okreslic jako stara?