Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRtA_21lat

w oczekiwaniu na upragniona ciąże...

Polecane posty

Witajcie! Czytam t rozne tematy forum i Wam zazdroszcze tych dzieciaczkow i ciąży... Ja sie starazm od dwoch meisiecy... I znowu nic... Kochamy sie czesto i do konca ale nie udaje sie zrobic dzidziusia... A tak jzu bym chciala. nawet biore CALIBRUM - tabletki z kqwasem foliowym dla kobiet planujacych ciaze... bo cchem zeby w erazie czego dzieciaczek byl zdrowiuski... Czekalam od 13 dwa tygodnie myslalam juz ze bedzie dzieciaczek (objawow wczesneij ciazy znalazlam u siebei z 15 przez te dwa tygodnie) A tu klapa- rano dostalam @ - znaczy takei brunatne plamienei ale wydaje mi sie ze niebawem zamieni sie w @, och jak mi przykro a co u was? czy ktos moze ma problem podobny do mojego? POZDRAWIAM WSYZSTKICH...

Może za bardzo chcesz. Postaraj się zająć czymś innym i nie myślec.

Gość jestescie Wielkie
a jaki tu problem???? przcierz to dopiero 2 cykl!!!!! Kobieto wyluzuj zwyczajnie....... zacznij sie obserwowac.Czy masz owlacje ...mierz moze temperature albo kup testy owulacyjne.a najleopiej zrob monitoring owulacji na usg i juz cos bedziesz wiedziala... Tylko nie podchodz do tego jak do przegranej sprawy po 2 miesiacach... bo popatrz na te ktorym sie udalo po latach...a bylo warto... jak tak bedziesz podchodzila jak teraz to po pol roku co jest zwyczajna norma w staraniach o dziecko bedziesz juz kupa nieszczescia.....

Hej Martusiu....:) Ja siedze na wątku \"w lutym mi się uda\" przyłacz sie do nas :) Ja rozpoczynam dopiero 1 cykl.... w tych dniach mam szanse na zajście.... :) Może się uda! Koleżanka ma racje, być może za bardzo chcesz..., albo jestes spięta podczas Waszych igraszek, bo myślisz tylko o dzidzi. To tylko moje podejrzenia. Powodzenia i zapraszam do nas:)

a czy psychiczne nastawienei na dzidziusia moze byc przyczyna jego nei przyjscia :(? jzu czytalam o tym na innych forum ale tak siedze i mysle sobie... w tym miesiacu postaram sie nie myslec o tym wiec moze akurat sie uda :D Prawdopodobnie zaczne z narzeczonym poszukiwanei sali na wesele i zalatwianei wsyzstkich spraw swiazanych ze slubem wie byc moze uda mi sie zapomniec :D i zajsc w ciaze... A Ty masz juz dzieci albo jests w ciazy?

pewnei ze sie przylacze i do waszego forum :) SPIETA TO RACZSEJ NEI EJSTEM BO PODCZAS SEKSU O TYM CHYBA NEI MYSLE,,, AEL ZARAZ PO... MACIE RACJE ALE TERAZ WIOSNA SIE ZBLIZA WIEC TRZEBA SIE STARAC :D

Ja tez sie staram juz 3 cykl i tak czuje ze znowu przyjdzie @ :o staralam sie w tym miesiacu nie myslec o dziecku ale teraz jakos 4 dni przed @ znowu zaczynam wariowac :(

Taka jedna kobitka WLASNEI JA TEZ ZAPOMINAM CASAMI A CZASMAI WARIUJE :d A MOZE RZECZYWISCI EKOLEZANKI MAJ ARACJE... TO DOPIERO POCZATKOWE CYKLE JA MIERZE SOBIE TEMPEATURKE I SZPIEGUJE MOJ CYKL WIEC NIEDLUGO MAM NADZIEJE E SIE UDA :D a tak pozatym Tobie zycze tego samego :D wuiosna idzie to jak mzoe sie ei udac :D przeciez to pora milosci . dziubaski

Gość kamacia
hej nie ma sie czym przejmowac, ja o pierwszego dzidzi estralam sie pol roku po odstawiniu tabsow, niestty poronila w 3 miesiacu.....teraz znowu dostalam okres i zaczynam starnka na spokojni biore kawas foliowy zdrowiej sie odrzywiam mierze temp patzre kiedy dni plodne ale kochac kochamy sie spontanicznie nie na zawolanie.....pozdrwiam i zycze powodzonka

Martuś głowa do góry w końcu się uda ❤️ Ja w 1 cyklu starań miałam nadzieję, że się udało i podobnie jak Ty wynalazłam tysiące objawów ciążowych a tu @ :( W 2 już się nie łudziłam tak bardzo ale mimo to czekało mnie kolejne rozczarowanie :( Teraz 3 raz próbuję bez większych nadziei bo choruję na grypę już 3 tygodnie więc zapewne wszystko się rozregulowało :( W każdym bądź razie będę próbować dalej najwyżej wyeksploatuję męża do końca :p Trzymaj się cieplutko 🌼

Gość jusiek
Hej! Wiem co czujesz bo to samo przechodziłam . Po straconej ciązy 3 lata temu długo nie mogłam zajsc w ciąze bo bardzo się zablokowałam ,wydawało mi się ze jak miną 3 miesiące to zaraz powinnam zajsc w ciąze i będzie ok!!! Ale tak się nie stało okres przychodził co miesiąc i na jego widok krwawiło mi serce i mdlałam z rozpaczy. Zamknełam się w sobie na dobre,ale nadal pragnełam dziecka mąz tez. Więc zaczełam się leczyc monitorowane cykle,tabletki badania i kochanie się na dyktando pani doktor i nic przez to leczenie opózniał się okres i w tedy myslałam,że jest już upragniona ciąza,a tu zabużenia w organizmie przez tabletki. Więc pani doktor zasugerowała laparoskopie na którą sie oczywiscie zgodziłam to miało byc w marcu,a był styczen,ale jeszcze kazała próbowac i tak tez robilismy. Pewnego dna rano wstałam i powiedziałam"dosć" nie mam już siły jestem zmęczona bo wciąz nie zachodziłam w ciąze. Zdecydowałam,ze nie idę na laparoskopię co ma byc to będzie,a tym bardziej w dzien laparoskopii okazało się ze ma przyjsc okres,więc pech. Przestałam myslec o dziecko zaczełam duzo pracowac jeszcze bardziej dbac o siebie chciałam odpocząc i próbowałam na nowo rozbudzic zainteresowanie męza podniecająca bielizna dopasowane seksowne ciuchy i dużo seksu,ale nie na dyktando pani doktor tylko wtedy kiedy mielismy na to ochotę. I wyobraz sobie,że zaponiałam o tym ze powinna już przyjsc miesiączka (w marcu) dopiero mój mąż mi o tym przypomniał . Minął ten dzien,drugi,trzeci,czwarty ale nie cieszyłam się zbytnio bo wiedziałam ze kiedys tez tak było,ale po 9 dniach zrobiłam test i jak zobaczyłam 2 upragnione kreseczki to zaczełam płakac ze szczęscia ze strachu . Jak zadzwoniłam do męza to nie wierzył,az musiałam pokazac mu test,który mam do dzisiaj. Balismy się strasznie zeby wszystko było ok z malenstwem,żeby nie stracic tej ciązy jak za pierwszym razem. I tak się stało 4 grudnia przez cesarski cięcie urodziłam szczęsliwie synka Mikołaja,który jest całym naszym szczęsciem i największą miłoscią. Który lezy teraz na wyciągnięcie mojej ręki i smieje się od ucha do ucha. Więc wiem co czujesz,ale nie poddawaj się mysl pozytywnie a zobaczysz ze wszystko będzie ok!!! Trzymam kciuki i wysyłam ci pozytywną energię!!!

Gość jusiek
to była odpowiedz do Marta 21 Lat

Agnese_26 to staramy sie rqazem :D a Jusiek tobie gratulluje synka :D pozdrawiam . ide spac... tak sie mecze z ta @ jak nigdy :D buziaczki i jeszcze raz dziekuje za wsparcie...

Agnese_26 to staramy sie rqazem :D a Jusiek tobie gratulluje synka :D pozdrawiam . ide spac... tak sie mecze z ta @ jak nigdy :D buziaczki i jeszcze raz dziekuje za wsparcie...

Agnese_26 to staramy sie rqazem :D a Jusiek tobie gratulluje synka :D pozdrawiam .... tak sie mecze z ta @ jak nigdy :D buziaczki i jeszcze raz dziekuje za wsparcie...

Te choroby to blokują może nie same starania, bo zawsze można torbę na głowę i za ojczyznę:p ale sam efekt starań :(

Te choroby to blokują może nie same starania, bo zawsze można torbę na głowę i za ojczyznę:p ale sam efekt starań :(