Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwatka

dobry krem

Polecane posty

Gość kwatka

Poniewaz w tym roku stuknie 30sta postanowiłam zainwetowac w krem z górnej polki. Byłam wczoraj w jednej dobrej drogerii, naogladałam sie, naczytałam nasłuchałam... Zeby mi to jakos rozjaśniło co powinnam wybrac to niestety nie powiem.....Nadal nie wiem. Oferta jest ogromna, ceny oszałamiające i tym bardziej zalezy mi zeby nie wyrzuc pieniedzy w bloto. Kupic cos z czego bede zadowolona. Mam cere normalna, pierwsze małe zmarszczki chyba sie juz pojawiaja .....no i mam since pod oczami ( komputerek w pracy, sztuczne światło i okulary robią swoje) Powiedzcie co uzywałyscie i co mozecie mi polecic. Chciałabym kupic jakis krem i cos pod oczy. Ogoladałam kremy na allegro. Czy myslice ze sa oryginalne???? Jesli tak to czemu sa o połowe tańsze???

Gość lenka22
proponuje zobaczyc recenzje na wizazu lub torebce damskiej kremow ktore Cie interesuja. na allegro raczej bym nie kupowala kremow tanszych o polowe

Gość Esyfloresy23
Ja bym Ci mogła polecić Olay Radiance - chyba ok 35zł, Juliette Essayer MARINE SPA-Morski Krem odmładzający na dzień ok 30zł, albo z droższych już Clarins'a Energizing Morning Cream lub z firmy Nuxe-tu juz musiałabyś sobie dobrac indywidualnie do swojej cery bo duża gama produktów jest.

Gość kwatka
no własnie to allegro troche mi podpada mimo ze ludzi wypisuja ze to oryginał... OK mogl ktos dostac, kupic okazyjnie ale niektórzy sprzedaja to hurtowo!!!

Gość polecam...
kanebo sensai lifting creame - używam go i jest rewelacyjny. Cena niestety bardzo wysoka, ale warto:)

Gość podejście do pielęgnacji
Obawiam się, że wysoka cena nie gwarantuje skuteczności, a częstokroć płacimy za złudzenia, markę i dobre samopoczucie wynikające z tego, że używamy kosmetyku selektywnego. Zajrzyj do tego wątku, co prawda dotyczy czterdziestolatek, ale zasady pielęgnacji są przecież te same. http://biochemiaurody.fora.pl/viewtopic.php?t=265

Gość to może masło karite