Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migusiowa

a powiedzcie-czy młoda Pani może mieć np białą suknię i czerwone buty i ..c.d.

Polecane posty

np czeroną wiązanke i czerwone paznokcie i czerwone kwiaki we włosach ? Tak się zastanawiam - nie chcę być taka jak wszystkie - któraś eksperymentowała już z takimi dodatkami ?

Gość Frytkowska
:D

Gość buhahahhahhahahhahahahahhahahh
:o

Gość hiszpanskie sa
:O No weź się zastanów. W tym stroju na bank nie będziesz wyglądała "jak wszyskie". Zamiast tych "ekstremalnych (???)" dodatków poszukaj jakiejś oryginalnej sukni.

Gość Frytkowska
wiesz mozna cudowac, ale czy chcesz? mi pasowałoby abys miała bordowe dodatki ale butki to raczej białe.

a jakie te bordowe dodatki ? ? ? np ? ? ? macie jakieś linki ? ? ? Lusesita de Milagros Dolores - może jakieś małe foto koleżanki ? ;) :D

Gość Frytkowska
np suknia z elementami borda" coś na głowie np stroik biało bordowy, bądz elemeny na paznokciach.....i w kwiatkach coś z bordo.

za późno mam całą białą z tafty tzw rybke i nie wiem czy cokolwiek będzie pasowało do niej w tych ekstrawaganckich kolorach :(

Gość Frytkowska
a doszyc nie mozesz na dole kilka bordowych rózyczek?

Gość Frytkowska
fajnie to wygląda, trzeb amiec smukłe uda. ja osobiście tez o rybce myslałam kiedys, o bezie tez, ale jednak biore skromna w kształcie litery A.Elegancką.

nie mowie ze trzeba odrazu brac rybke zreszta ta kobieta nie ma super figury i tak sobie w sumie mysle ze do rybek wlasnie nie trzeba miec nie wiadomo jakie figury tylko trzeba miec zgrabny tyleczek:D

Gość skrzyp
hehe móc to można , nie ma za to kary smierci jakbys miała takie kolorowe elementy , to te buty jak najbardziej by fajnie wyglądaly; ale jak sukienka jest biała , jednolita , to te buty będa wyglądaly jakbyś w ostatniej chwili wpadła do sklepu i kupiła to, co zostało

Lusesita de Milagros Dolores - moge cie poprosić o maila - chciałam na priva napisać ;) ? czekam na odp ;)

w sumnie da sie cos z nia zrobic tylko bys musiala isc do bardzo dobrej krawcowej i powiedziec o co ci chodzi sukienka jest w miare prosta wiec doszycie do niej elementow czerwonych czy bordowych by nie przsporzyloby wiele problemu

a jakie cie motywy interesuja kwaity jakies mazajki w jakim stylu bys chciala miec sukienke

WŁOSKIM :) włosi są romantyczni i energiczni - chciałabym mieć najlepiej całą czeroną suknie :D

z pierszego proponowala by ci 3 tasme ewentualnie 2 a z drugiego 2

mozesz tez pomyslec o czerwonych piarkach lub koralikach jest duzo mozliwosci tylko ty musisz miec pomysl jak by mogla wygladac twoja sukienka Daj znac co ci sie podoba

ja nie wiem tak szczerze - taka sukienka jest z tafty czyli jest twarda i nie wiem co spasuje do niej ? :( normalnie nie wiem ..... najlepiej kupiłabm gotową :D

Gość bordowy na ślub
migusia ty juz ja kupiłas? naprawdę chcesz ją miec? jest tyle slicznych sukienek...myslę ze ty tylko na dole coś czerwonego mogłoby być np naszyte gdzieniegdzie rózyczki bordowe, a że to jest ślub to raczej nie wkładałabym czerwonych butów. Czerwień dałabym do kwiatów jeszcze i jako dodatki w stroiku na głowie.

Co kupiłam ? Buty czerwone > niee eee jeździłam za białymi i sie tylko zdenerwowałam i to jak . Ale tak szczerze kupie jakieś takieś zwykłe białe bez niczego - takie będą pasowac do tej mojej sukienusi - rezygnuje z czerwonego - za to po ślubie kupie sobie cały komplet czerowny począwszy od czerownych butów skończywszy na sukience ;) pozdrawiam - całe te wesele mnie drażni i denerwuje !! chciałabym żeby już było po .....