Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migusiowa

a powiedzcie-czy młoda Pani może mieć np białą suknię i czerwone buty i ..c.d.

Polecane posty

Gość Karmelitanka
magnusia witaj:P no nie przesadzaj z tym czerwonym, cała od stóp do głów? eeeeeeeeee

magnusia - ale fajnie zabrzmiało ale ja mam kasywke migusiowa - od mojego męża - \"miguś\" on ma taką a ja taka :p a cała na czerono - no może przesadziłam :p może zamiast czerwonej czarna ta suknienka i buty i torebka czerowna :D

Gość Karmelitanka
magnusio wa bo od magnusa- moja kwiaciarnia:D

Gość Karmelitanka
jeden pies:P to znaczy jeden miguś

nie jeden pies - ja jestem TYLKO JEDNA MIGUSIOWA a ty masz JEDNĄ KWIACIARNIE magnus

Gość deli245
mogę sprzedać welon z czerwonymi dodatkami

Gość migsiowa
jaki chce zdjęcie zobaczyć - może się skuszę :) czekam na foto ;)

Gość deli245
napisz meila to wyśle Ci zdjecie, narazie mam takie, ale jak chcesz inne to w przyszłym tyg.

jak dla mnie to panna młoda powinna wyglądać ja dziewica, a czerwone paznokcie nie pasują do tego wizerunku ale jak chcesz to czemu nie, no może poza butami

aniu - ja lubi się troszke zrobić po swojemu - nie lubie jak wszyscy - a dziewicą - no pokaż mi teraz jakąś 16-latke dziewice ?? ;)

Gość panmlody
Pani migusiowa - najlepiej do tego jeszcze zielony berecik i pończoszki w groszki

a jaśli tak się trafi, że panna młoda ma 40 lat, to też powinna starac się wyglądać jak dziewica? :-p nie bądż śmieszna...:-)

jasne same dziewice - a która to albo który to \"panmlody \" czyzby ten któremu pisałam na temat wódki ? :o daremna/y jesteś !!!!!!!!!!!!! i mnie to w ogóle nie ruszyło - zresztą jak koleżanka jedna napisała - \"moja koleżanka tak miała tylko ze bordo zamiast czerwieni wyglądała super \" I CO ZATKAŁO KAKAO ?? :o

Gość kurdupelka
dziewica nie dziwica, jest radycja by iśc w bieli a nie czerwieni. Mozna miec dodatki, ale paznokcie czy buty na czerwona?:O boże uchowaj taką. Ja tylko rozumiem ze ciężarna czy matka co ma dziecko nie powinna iśc w welonie, a suknia niech będzie jasna.mimo wszystko jasna.Ale nie inny kolor bo to slub a nie sylwester.

Ja pierdole - nie rozumiesz chyba czyjejś godności i bycia - wiesz co to mieć coś w czym się czujesz dobrze - może mój ulubiony kolor czerowny - doda mi pewności - a nie w białym - nie jestem dziewicą ani dobrą panienką , ani z dobrego domu więc wydaje mi się że dodatki mogą być jakieś delikatne i bardzo dużo młodych panien tak robi - a Ty natomiast wystąpisz cała na biało - podwiązke też masz białą ?? :D hahahha

Gość do migusiowa
ale z ciebie chamka. ktoś ci powinien w dzieciństwie buzię wyparzyć, może byś tyle nie kleła na forum

Gość kurdupelka
migusiowa- z całym szacunkiem do twojego gustu czerwieni, ale skoro jestes katoliczką to wiesz jaka jest tradycja od stu lat, wiesz ,ze jest kolor czystości biały a nie czerwony i tak jak krakowianka ma swój struj, muzułmanka swój, cyganki swój, tak do slubu chodzisię w jasnym kolorze a nie w innym.

Gość dziurawa skarpeta w szare rąby
a czy mozna iśc w dzinsie do ślubu?skoro ona idzie w czerwonej balowej sukni to czemu ja ni emoge iśc w dzinsowej miniówce pod ołtarz? Co powie ksiądz?:D no ciekawe. Powie, nie powie, to ja sie splamię z pewnością.

\"do migusiowa \" i \"kurdupelka \" - podejrzewam że masz mało lat i problemy z interpunkcją - masz przerwe w szkole czy jak ? Aha zapomniałam informatyka - ;) - EWIDENTNIE WIDAĆ ŻE SAMA SIE BRONISZ ! Widać po stylu . Aha i \"struj\" się pisz przez \"ó\" od strojenia się :) Przepraszam Cie powiedz tylko jedno - kto powiedział że trzeba iśc w białej sukience ? Ja słyszałam że teraz modne zielone i cappucino ? Jak to - mam złe dane ? Uzasadnij swoją wypowiedź \"dziewczynko\" .

tu nie ma dziewczynek i nikt sie za nikogo nie podszywa. Poprostu jestes jedyna, która ma takie gusta .Od lat chodzi się w bieli, to jest tradycja. Co z ciebie za katolik ,że tego nie wiesz? Mamusia nie mówiła?Moze sama jestes dzieckiem?

Czemu kolory mają coś oznaczać? Od małego dziecka poznajemy świat pełen kolorów, poznajemy i uczymy się. W trakcie nauki przypisujemy przedmiotom, emocjom, sytuacjom nie tylko myśli, ale również obrazy, których jedną ze składowych są kolory. Dzięki całemu procesowi poznawania świata, każdy kolor z osobna niesie ze sobą pewien przekaz. Na szczęście lub niestety w tym wypadku, dla każdego przekaz ten jest trochę inny, każdy z nas inaczej się uczył w innym otoczeniu. Można próbować generalizować znaczenie poszczególnych kolorów, np poprzez statystyki. W jednej książce znalazłem wyniki ankiety przeprowadzonej wśród młodzieży USA. Dla nich np. kolor niebieski oznaczał sukces, inteligencję, zaufanie, kolor żółty wesołość i żartobliwość, czarny natomiast skomplikowanie i technologie. Co do tego co zielony $$$ znaczy dla Amerykanów nie miałem wątpliwości - bogactwo i majątek, co też ankieta potwierdziła.

nie czytam ciebiue migusiowa nawet.Jak ty zaczynasz rozmowe od tego co maja znaczyc kolory to sorki, ale z osobą niezorientowaną nie rozmawiam. Jak mozna niewiedziec ze kolor biały to czystośc i tradycja? bez odbioru dziecko.

Idiotko - nikt nie kazał mi iść do ślubu w białej - z tego co wiem chodzą dziewice w białym i z welonem - ja rezygnuje z welonu na starcie - białym żygam - widać kto tu kogo broni - debilki 16 latki :o prosze - do szkoły ... !!

Gość migusiowa dziecino módl się
migusiowa tracisz kontrole nad sobą. Wyzywasz od idiotek i debilek, pocisz sie i wkurzasz bo wiesz ,ze nie nalezy ci się wogóle ślub, miano zony. Nie zasłuzyłas na Boga. Czytaj co piszesz "katoliczko zazygana". Możesz sobie żygac, ale tak czy siak do ślubu idzie się w bieli i nie musi tego ci nikt mówić- dojrzała osoba wychodząca za mąż o tym wie. No, ale skoro ma sie 16 lat tak jak Ty to cóz mozna wiedzieć o sakramentach, o tradycji.....

"niezdązyłam kupic białych butów na slub i kupiłam takie jakie były- czerwone z kalmerką z złotym kolorze"

zonqa dzięki - ;) jak już pisałam - interesuja mnie czerwone dodatki - aczkolwiek , nie wiem po najeździe tej młodej nie chce mi się tu siedzieć ... straszne jak można być takim zaściankowym .. Dzięki za foteczki - :)