Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

Co mam zrobić????

Polecane posty

Jak kazdy wie zeby sie utrzymac kazdy musi pracowac chyba ze ktos ma bogatego sponsora.;-) Jesli sie pracuje do 17:00 a cos komus dolega a nie moze sobie pozwolic na opuszczenie dnia w pracy to gdzie nalezy sie złosic gdy cos mi dolega ??? na pogotowie??? czy moze w przychodniach są jakieś dyzury przypuscmy do 20 naprzykład???

Gość taka sobie rada
bierzesz dzien urlopu, albo najlepiej dzwonisz rano do pracy i mowisz: "Dzisiaj nie przyjde bo chora jestem, dziekuje" :)

u mnie przychodnia jest czynna zawsze do 19 :) a w sobiety i niedziele sa dyżury

Gość Chetnie bym Ci pomogla
ale nie wiem:(

Gość jak cos komuś dolega
to nie powinien udawać pracusia, tylko powinien udać sie do lekarza, a jeżeli coś komuś dolegać zaczęło po godzinach pracy w przychodni, to ktos powinien udać sie na pogotowie, tam są dyżury lekarzy.

No wlasnie u mnie w malutkim miasteczku tez tak jest a ja zadzownilam przed chwila z pracy do przychodni kolo mnie we Wrocławiu to baba poinformaowala ze jakis lekarz nie dyzuruje i u nich nic takiego nie ma...co za kraj...

Jenyyy chyba zaraz tu wykorkuje piecze mnie cały przełyk i kaszlam jak oszalała...do czego to doszło żeby radzić sie na forum.... to straszne ;-( Boje sie bo kiedys miałam odme opłucną i boję sie teraz strasznie zeby mi sie cos znowu nie stało

Gość nie udawaj pracusia
(bo i tak nim nie jestes skoro zamiast pracowac po internecie buszujesz) tylko idz do lekarza. Jakiegos tam chyba macie na tym waszym zadupiu

Dzieki moja droga akurat blisko pracuje tej przychodni dzwonie tam tylko zajete albo mnie ktos rozłacza.... Wiecie co boje sie strasznie mimo iz wiem ze lekarz w moim przypadku to konieczność ale sie boje po tym co było... Nie macie pojecia co ja przezylam gdy mialam ta odme....to był szok...lezalam przywiazana do lozka przez 3 dni z jakas rurka w boku....porazka...

do nie udawaj pracusia.... Po internecie buszuje bo szukam pomocy jakiejkolwiek a co ci do tego co robie\\ moze mam w tym czasie przerwe co???