Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa

nadużywanie przyjazni

Polecane posty

Gość lauraaa

mieszkam z moja przyjaciolka razem w jednym pokoju w akademiku. Obie studiujemy i jak wiadomo zaden student nie ma lekko, z kasa roznie bywa. Problem w tym ze ona nie ma prawie nigdy kasy mimo ze pracuje, wszystko idzie na oplaty i zostaje bardzo niewiele na zycie. Jej rodzice malo sie tynm interesuja, tez maja ciezka sytuacje ale zupelnie nie rpzejmuja sie tym ze ona czasami nie ma co jesc nie mowiac o innych sprawach... problem polega na tym ze gdy nie ma kasy to wtedy ja "musze" jej kupowac jedzenie albo dzielic sie tym co mam, nie rozchodzi sie tlyko o jedzernie powoli mnie to zaczyna wkurwiac bo za bardzo sie przyzwyczaila ze wszystko moze ode mnie wziasc. uzywa moich perfum, kosmetykow do makijazu, nawet podpaski mi podbiera :o zelu pod prysznic to nigdy u niej nie widzialam, jedzenie, a nawet ubrania bo " nie ma w czym chodzic" . Czasem wracam pozno ze szkoly a lodowka pusta mimo ze dzien wczesniej robilam zakupy bo ona nie miala co jesc wiec zjadla moje. jest moja przyjaciolka ale mnire to coraz bardziej wkurza , jej rodzice sie tym nie interesuja mi tez nieraz nie ejst latwo a ona potrafi jesccze bezczelnie powiedziec ze bedzie mnie obzerac bo nie ma co jesc. Nie wiem co mam z tym zrobic , glupio mi cokolwiek mowic ze wzgledu na przyjazn ale ilez mozna, przeciez ja nie ejstem jej sponsorem...

Gość lauraaa
napiszcie co o tym myslicie pliss

powinnas przedstawc sprawe jasno ze nie masz jej jak to sie mowi w dowodzie i powinna sobie jakos sama rdzic bo ty tez masz swoje wydatki a jesli chodzi o jedzenie to staraj sie jeswc gdzies na miescie nie kupij jedzenia do akademika

Gość uliczek
popieram stefana