Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość książe Jarema

każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu

Polecane posty

Gość książe Jarema

że niecierpię tych lumpenliberalnych komucholubnych ludzi z PO działających na szkodę Polski. Kiedy w końcu mamy najlepszy od 17 lat rząd i prezydenta oni sabotują a przynajmniej prubują sabotować działania mające naprawić Państwo Polskie nie mając za władę marionetek Rosjii czy zachodznich sąsiadów jak Niemcy a także dając opur wcinającej się wszędzie Brukseli , sprzeciwiając się w końcu rozkradania majątku polskiego i oczyszczenia z SBków życia publicznego. Te wykształciuchy z PO i sprzymierzone teraz z SLdówkiem myślą że obronią swój układ ale społeczeństwo coraz bardziej otwiera oczy i pokaże im środkowy palec. Wtedy dopiero nasz kraj stanie się silny bez wpływów ościennych państw i w pełni suwerenny dzieki temu że mamy prezydenta i premiera jakiego zawsze chciałem mieć. Własciwych ludzi na własciwym miejscu. Już widać efekty bezrobocie spada na łeb na szyje, gospodarka pędzi poełną parą a lumpenliberałowie niech się udłąwią zawiścią za przegrane wybory i tak zresztą nie byliby zdolni do tego co już PIS zrobił. Za rządów liberałów PO i SLD polska nadal tkwiłaby w mafijno kolesiowym układzie mając za nic tradycje i chrzescijańskie wartosci na rzecz coraz bardziej zlaicyzowanej europy. Teraz na szczęscie wszystko idzie na lepsze i gdyby tylko wspomagana i finansowana przez zachodzni kapitał TVN i Gazeta Wyborcza przestała mącić ludziom w głowach byłoby już bardzo dobrze. Tyle odemnie. Ludzie przejrzyjcie na oczy.

mam podobnie. szkoda! bo nie o to lotto kto kogo , tylko by Polska jako piekny kraj byla uczciwym i normalnym domem dla Polakow. a tu im nie o to lotto niestety [ PO , SLD i inne przepoczwarzone paryjki Demokraci np. ] tylko o wladze i posadki nadane im z mocy obcych wplywow. Targowica !

Gość katekatee
zobacz sobie najbliższe otoczenie prezydenta, wysocy urzędnicy, prezesi banków i innych firm. wszyscy z PIS. Choćby smieszne przykłady z Panem Marcinkiewcziem który jako przyjaciel Pana premiera przeciesz musi robić coś ambitnego. Bezrobocie to zobacz ile ludzi wyjechało, a mozę oszczednosci na podgrzewane chodniki czy 14-nastki dla urzedników? No tak teraz mamy wspaniały, oszczędny i godnie reprezentujący Nas rząd i prezydenta

Kwaśniewski postawił wysoko poprzeczkę, teraz juz nikt nie jest godny. Ludzie!!!! Co wy macie z tą godnością??? Ciekaw jestem co by się stało, gdyby ręke złamał któryś z uczestników delegacji zagranicznej??? Wredy oczywiście najbardziej oświeceni toczyliby pianę że Polska to kraj zaściankowy i nie cywilizowany bo lód przed pałacem.

Gość książe Jarema
Kwach i godność? Nie rozśmieszajcie mnie. Te dwa słowa się nie komponują razem. Do tego afront papieżowi robił, uchlał i tak pokazał się milionom polaków ot istna godość aż tryska.

--> katekatee Przyponę ci tylko ze bezrobocie to zasługa \"geniuszu\" Balcerowicza.

każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu ze nie mogę patrzec na tych dwoch \"prawych i sprawiedliwych\" te twarze doprowadzaja mnie do mdłości i jeszcze gorzej ale nie chce mi sie o tym pisac bo nie warto tracic czasu oni maja go już i tak nie duzo bo tylko do nastepnych wyborów :D i teraz juz dobrze wiem ze nastepne wybory mają przegrane bo ludzie zobaczyli i usłyszeli wystarczająco dużo i nie dadza sie już nabrac na te ich suche teksty ... ciekawi mnie tylko to co mysla ci co głosowali na rząd Pis a maja teraz jeszcze Andrzeja i Romana :) do pomocy przy tworzeniu tego niby taniego państwa, taniego .... tylko ciekawe z kórej strony????

Najbardziej wilgotne teksty ma Tusk, to trzeba przyznać obiektywnie:) W końcu on taaaaaaki przystojny i ładne ma krawaty i koszule błękitną, no może sie co poniektórym zrobić wilgotno :)

owoce tej bandy Tuska i jemu podobnych sa nader widoczne. a caly gewalt spada na P. Prezydenta Kaczyńskiego. no a owoce \" geniuszu \" Balcerowicza?

Gość liberal i europejczyk
oj niedobrze , nie dobrze ! co Wy tu niektorzy wypisujecie?nie trendy zupelnie.

Gość mnie też utwierdza
a szczegolnie jak powoli spalone środowisko lyberalow i komuchow zaczyna odkurzac Olechowskiego i te manewry ze niby pokloceni z Rokita. by juz grunt sobie szykowac pod " nową" przepoczwarzona ze schylkowej platformy partyjkę.