Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alergy

ALERGIA!! proszę o wymienę doświadczeń osób uczulonych na mleko krowie i gluten

Polecane posty

Gość Alergy

mam 25 lat od dziecka nie mam nietolerancje białka mleka krowiego, ostatnio zauważyłam, że szkodzi mi również pieczywo, po słodyczach źle się czuję, mam dolegliwosci żoładkowo-jelitowe. leczyłam się na grzybice ukł. pok. jednak dyskomfort pozostał i doszłam do wniosku, ze być moze alergia na gluten moze byc przyczyną... jeśli stosuję ścisłą dietę jest lepiej, przeraza mnie tylko że tak mało jest produktów, które m nie szkodzą:( jestem załamna, po pizzy czy piwie mam nieprzyjemności, wiec ogranicza to moje życie również towarzyskie? wyjscie do restauracji= zdychanie w domu z bólu jelitowo-żoładkowego:( czy mogę zrobić badania i gdzie si udać aby potwierdzić alergie ewentualną na gluten?czy robi sie te badania z krwi? lekarze podejrzewają u mnie IBS ale to nie to, brałam debridat, duspatalin i czułam sieźle, idę teraz na rektoskopię, gastroskopia ok, wiec podejrzewam alergię..bo cóż to innego? gzybica ukł. pok. daje takie same objawy jak alergia podobno? aaa no i stale boli mnie gardło i rano mam strasznie zapchany nos, jak trzymam dietę to objawy nie występują?czy to kolejny dowód na alergię?

Gość RYMCIA
???