Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod pomaranczowym...

czy facet bedzie szanowal dziewczyne, ktora poszla z nim do lozka na 1 randce???

Polecane posty

jesli wczesniej tylko kilka razy rozmawiali ze soba przez net? i to bylo ich 1 spotkanie.. teraz jest zwiazek (juz 5 miesiecy). czy taka dziewczyna jest szanowana przez tego faceta? czy on bedzie chcial zwiazac sie z nia na stale???

Gość pewnie ze tak
pewnie ze tak.. on moze poczuc sie wyjatkowy skoro go np upewisz ze nie robilas tego nigdy na 1 randkach

Gość na pewno tak
Nie szanowalby cie gdybys poszla do lozka na zerowej randce 🖐️

no nigdy wczesniej sie nie zdazylo, zeby byl sex na 1 randce.. zreszta on tez twierdzi, ze nic zlego sobie nie mysli, a wrecz przeciwnie... ale czy ja wiem, czy facetom mozna ufac w takiej kwestii??

=Ja= ale jaki zwiazek ma to co napisales z szacunkiem??? to raczej bylby uklad ukierunkowany na sex, ale gdie tu szacuniek?

Gość a jak myślisz

Gość a jak myślisz
taka dziewczyna sama siebie nie szanuje, więc byłoby to śmieszne, zeby wymagała szacunku od faceta. Żenada

Gość na pewno tak
"to raczej bylby uklad ukierunkowany na sex, ale gdie tu szacuniek?" a gdzie byl szacunek u ciebie idac do lozka na 1 randce?

czy on bedzie ja szanowal??? watpie. dla takiej dziewczyny zero szcunku. kto normalny idzie do lozka z facetem ktorego pfrawie nie zna. dla mnie to jest chore!!

Gość *** *** ****
czemu nie...w końcu co zlego jest w pujściu do lózka z kims kto nam się podoba...czy my zawsze musimy strugac cnotki...a faceci nieszanuja tych kobiet które tego od nich nie wymagają...sama szanuj siebie to i facet bedzie Cię szanował...a w pujściu do łóżka z kims kto na zauroczył od pierwszego wjerzenia to żaden powód do braku szacunku...mamy wiecznie prafnienia na smyczy trzymac w imie jakis bzdurnych zasad? jesli przez te pierwsze miesiące facet Cie sznuje to zapewne dlaej tak bedzie. daj spokój nie przjmuj sie i szczęścia życze :D

Gość na pewno tak
I masz racje, taki zwiazek jest ukierunkowany na seks. Skoro tak latwo dalas dupy, to facetowi sie podoba. Ale tylko na seks. Bo kto by chcial miec dupodajkę na dziewczyne/zone? Moze kilku sie znajdzie, ale na wiele nie licz.Trzeba bylo myslec na poczatku, nie dac sie zwierzecym instynktom, a nie teraz.

a jesli dziewczyna ma jakies problemy emocjonalne i do lozka poszla byc moze po to, zeby poprawic sobie nastroj czy polepszyc samoocene?? zdaza sie.. co o tym myslicie?

Moim zdaniem jezeli do tej pory jesteście razem to wasz związek może sie udać chodż nigdy niee możesz stwierdzxić co on o tobie myśli po cichu

Dziewczyny zawsze maja takie smieszne obawy, tak jakby w powaznych zwiazkach byly tylko wieczne dziewice co najmniej. Prawda jest taka, ze jak sie facet zakocha to nic mu nie przeszkadza. Zaraz (jak zwykle) mnie zjada faceci, ze wcale nie, ale zamiast im wierzyc radze sie rozejrzec wokol siebie. 🖐️

enamorada- dobrze prawisz :) tak w sumie optymistycznie gracias 🌻👄

Gość do goooooooryyyy

Gość Porządna kobieta powinna
odczekać i być cnotliwa

Gość wole sie starac o kobiete
bo co mi po takiej, ktora odda mi sie na pierwszej randce? Przeleciec mozna, ale lepiej poszukac takiej, ktora nie daje wszystkiego na tacy.

Gość nie podpisze sie na czarno
a co powiesz na taka sytuacje?? mialam chlopaka dluzszy czas,on stwierdzil ze chce urozmaicenia pod wzgledem seksu i zaprosil kolesia do trojkata...miala byc tylko zabawa a my zakochalismy sie w sobie!!! teraz z nim jestem i jest wspaniale!!! okazal sie moja druga polowka ale troche kwas ze w taki sposob sie poznalismy!!!

nie podpisze sie na czarno- wiesz co? faktycznie kwas ;) Ale skoro ludzie sa ze soba szczesliwi, to czy to wazne jak sie zaczelo? Eh.. ja mimo wszystko nadal mam rozterki zwiazane z cala moja sytuacja w zwiazku. Niby jest dobrze ale... Chyba brakuje mi tego pierwszego czajenia sie na siebie.. poznwania itp. My tak wszystko zaczlismy "z grubej rury" (jakkolwiek by to nie zabrzmialo :o )

Gość nie podpisze sie na czarno
no wlasnie :D planujemy wspolna przyszlosc:)wiem,ze mnie kocha,szanuje i jestem dla niego nawjwazniejsza a jak ktos sie pyta w jaki sposob sie poznalismy to oboje czerwoni sie robimy hehe:) az wstyd podpisac sie na czarno:P