Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara straszna

Dlaczego ja tak panikuje???

Polecane posty

Gość panikara straszna

Potwornie boje sie ciązy...biore tabletki anty...ostatnio kochałam sie z facetem jakies 2 tygodnie temu...wziełam wtedy 8 tabletke, nie wymiotowałam i nie brałam antybiotyków, tabletki biore rano ale po południu piłam dziurawiec.....on miał jeszcze prezerwatywe, która nie pękła, wszystko było oki..........TYLKO DLACZEGO JA SIE TAK POTWORNIE BOJE!!!!???:( dzis mam pierwszy dzien przerwy...czekam na okres ale przeciez juz wczesniej sie tak kochałam i było dobrze:( wczesniej brałam jeszcze inne tabletki ale ciągle plamiłm i 2 razy je zmieniałam teraz mam inne , juz drugie opakowanie czuje sie dobrze...tylko czemu nie moge sie przekonac do ich skutecznosci i ciągle sie denerwuje ze cos bedzie nie tak???:(

Gość panikara straszna
ja zazwyczaj dostaje w srody okres...dzis jestem chora i wszystko mnie boli i nie wiem czy to jajniki od tego ze mam dostac okres czy od goraczki:(

Gość jesli panikujesz to nie jestes
gotowa jeszcze na seks :P

Gość panikara straszna
ja biore tabletki i ma byc jak w zegarku:) mni epiersi przy tych tabletkach nie bolą, jedynie brzuch przed i pierwszy dzien okresu.....przedtem jak brałam regulon piersi mnie bolały cały czas:( teraz biore rigevidon i czuje si edobrze ale strasznie panikuje czy te tabletki działają??? do tego gumka a ja histeryzuje:(

Gość panikara straszna
panikuje bo nie chce wpasc z kochankiem...

tak jak powiedzialaś wszystko było ok, więc dlaczego panikujesz????bierzesz tabsy, piłaś dziurawiec, on miał gumkę, nie pękła więc o co chodzi????????? nawet jakby nie miał gumki to taki jednorazowy dziurawiec nie zniósł by działania tabsów, więc tym bardziej jak guma była!!!! uspokój siE. może faky tycznie na seks za wcześnie dla ciebie jest???jeżeli masz przez niego wrzodów dostać, to lepiej zrezygnuj!!! a jak nie to sie uspokój i rozkoszuj seksem zamiast zamartwiania ciągłego! :)

Gość panikara straszna
dzięki za wsparcie:)