Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_22

Onanizm-chcę z tym skończyć!!!

Polecane posty

Gość Marcin_22

Czy jest na forum jakaś osoba która chciałaby przestać się onanizować? Nie robię tego juz drugi miesiąc. Jest naprawdę bardzo ciężko, ale nie poddaję się. Lepiej się czuję od kiedy tego nie robię. Czy ktoś na forum prowadzi też taką walkę???Pozdrawim.

Gość nbme
no niezły wynik..Ale i tak przegrasz..Chyba ,ze masz dziewczyne ,a to co innego..

Gość a czemu lepiej się czujesz
jak tego nie robisz?????

Uważasz, ze onanizowanie się to coś złego?

Gość Marcin_22
jadę ostro pod fotki z bracmi Mroczek :classic_cool:

No nie, ale poważnie:O Czemu uważasz, ze to coś złego? Masz wtedy jakieś złe myśli? Oglądasz jakieś obrzydliwe scenki, gdzie poniża się kobiety? Ze względów religijnych? Ja w sumie nie uważam, żeby robienie sobie dobrze było czymś złym. Sama to lubię:p Nawet się irytuję, ajk chcę sobie zrobić dobrze a nie mogę, bo mnie nic nie podnieca:o Przeciez tym się nikomu nie robi krzywdy. Uważam, ze zawsze lepiej sobie zwalić, niż potem robić to z przypadkową osobą, bo już nie można wytrzymać...

Gość Marcin_22
Nie robiąc tego czuję się silniejszy psychicznie i może "dumny" to nie koniecznie dobre słowo, ale czuję się większy mogąc zapanować nad tym nałogiem. Procederem tym może faktycznie nie szkodzimy innym, ale sammym sobie myśle, że tak.

Ale dlaczego uważasz, ze szkodzisz samemu sobie? Ja np. uważam, ze sobie pomagam;) Robie sobie dobrze i po chwili już nie myślę o głupotach, tylko przez kolejne kilka dni czy tygodni już nie czuję potrzeby myslenia o tym, zey sobie zrobić dobrze.

Gość Marcin_22
Dzięki temu prawie cały czas chodze podniecony;)