Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena Błotna

Jak moge sprawdzic,czy facet mnie zdradza..????

Polecane posty

jest teraz daleko ode mnie i ciezko mi z tym.Ostatnio jak dzwonimy do siebie jest taki dziwny jakiś i na Skypie jak rozmawiamy to słyszę jak cały czas coś na klawiaturze pisze ale nie do mnie...bo w końcu ze mną rozmawia a z kimś innym pisze...:( Boję się,że mnie zdradza bo wie,że jestem daleko :( Co mogę zrobić aby go jakoś sprawdzić??? Napiszcie proszę bo oszaleję zaraz...

Gość zoola
obejrzyj jego grebien i poszukaj tam damskich włosów - 100 % skuteczności. Pozdrawiam

Gość zoola
jezeli są jakies slady to na nim własnie i w jego okolicy, polecam: a. Grzebien , szczotka...(włosów szukamy) b. pościel( również włosy) c.waciki po demakijażu w koszu d.szczatki pudru, cieni do powiek na umywalce e.samochód- skarbnica, włosy na zagłówku, w kieszonkach co jest np chuseczki ze sladami szminki, tuszu itd , rękawiczki , które kobiety zwykle pozostawiaja , inne przedmioty typowo damskie f. lusterko dla pasażera w samochodzie. Kobiety uzyaja fluidu , on jest tłusty! ślady paluszków zostaja na lustereczku, a faceci zawsze zapominaja o tym , że to tam jest i nie myją g. zażartuj " kto ci zrobił te malinke " i patrz na jego szyje ...zapewniam reakcja powie ci wszystko , albo wpadnie w panike i masz potwierdzenie , albo spokojnie pójdzi do lustra obejrzec skad ma zaczerwienienie. Powodzenia

Gość hehheheh
kryminałów się zoola za dużo czyta co ??

Gość zoola
niestety doswiadczenie zyciowe...ech...ale robie w branzy a jakże..

Gość deah.ab
:D zoola dzieki, zapamiętam sobie i będę tak następnego sprawdzać :P

Gość zoola
proszę bardzo , a mówia , ze policja społeczeństwu nie pomaga...;)

Gość 767855764576
jego telefon to jest skarbnica wiedzy, ja z jego komorki dowiedzial am sie wszystkiegop plus przeszukanie kieszeni i wszystko bylo jasne , niestety

Gość zoola
a to Ty dowodów szukasz , czy wrózby? poczekaj , przeciez ci nie ucieknie, a jak ucieknie to i tak sie dowiesz

Gość zoola
osobiscie uwazam , że pewnie masz racje , jesli rozmawia z toba i przez kompa z kims jednoczęsnie , to raczej nr one to ty dla niego nie jestes ...sorry smutna prawda

Gość deah.ab
a gdzie się podziało ZAUFANIE? wszędzie reklamują to coś ;)

nie no...ufam mu ale po prostu boję się bo ostatnio jest inny,niż był wcześniej....:(.Moze rozmawiał z kolegą,z siostrą w sumie to nie wiem...Myślałam nawet,żeby napisać coś do niego z innego gg albo włąmać się na jego numer ale to już chyba chore by było...

Gość deah.ab
skasuj procenty

Gość deah.ab
chociaż uważam, że niepotrzebnie sieczkę będzziecie dziewczynie robić przeczyta ten temat i każde zachowanie swojego faceta będzie rozpatrywać z pkt widzenia zdrady to może być chore może warto jednak porozmawiać, gdy coś |Cię niepokoi zapytaj a skoro nie ufasz - to po co się tak męczyć z nim?

Zawsze możesz wyczuc czy perfumy damskie od niego czuć :classic_cool:

Gość miłej lektury
właśnie: skasuj końcówkę linku, wszytsko co jest za cyfrą

Ja bym chciała dostać się na jego gg i poczytac ale zeby sie wlamac na gg musze tez zmienic haslo w jego mailu bo nie pamietam...a po tym to juz sie na tysiac % kapnie :(

wiesz wlamac sie na jego gg nie jest wcale tak trudno tylko tak jak wczesniej pisalam musialabym zmienic jego haslo mailowe.A wtedy chyba wiedzial bedzie,ze ktos sie dobieral do jego maila :(

Gość samo włamanie na gg
nic Ci nie da, jak ktoś napisał archiwum jest u niego w komputerze wiec do niego musiałabyś mieć dostęp. A nie masz, bo on jest daleko. ALE według mnie nie masz znowu podstaw żeby od razu go podejrzewać o zdradę. Dziewczyno, wyluzuj troszkę. Tylko na tej podstawie ze z kimś gadał? A może coś pisał, a nie gadał, przyszło Ci to do głowy? Np ja teraz też piszę tu na kafe, i gdyby mój facet ze mną rozmawiał to co, też powinien mnie podejrzewać o zdradę? ;)