Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka slodziutka

Halo... co wy macie do dziewic?????

Polecane posty

Gość ja się zgadzam z tymi okazajam
"myśleć dziewczynki, bo i błona między nogami wam nie pomoże" właśnie o tym mówiłem masz dowód dea :)

Gość czemu nie możemy już
a te topiki o poszukiwanych dziewicach..ehh stale te same osoby je zakładają, wypowiadająs się etc - jedna osoba pod kilkoma postaciami - stąd wydaje sie ze tylu facetów pisze.. :o dlatego modera je kasuje, po co zaśmiecać sieć kolejnymi bredniami niewyżytych...

Gość arturrooo gatttiii
prawiczki w defensywie :classic_cool:

tylko koleżanko atakuj wtencza tych mężczyzn a nie bogu ducha dziewice :) ja nie generalizuje, jeśli same jesteśćie przeciw stereotypom, że ja niedziewica to już puszczalska to nie nakręcajcie kolejnych a każdy ma prawo szukać tego kto da mu szczęście nawet jeśli to w formie topicu, że szuka dziewicy to i tak dotyczy tylko dwojga ludzi.

Gość dea.wr
jagodka dwie pierwsze nie do mnie należą a ja piszę to co spotykam zazwyczaj wstydzą się co poniektóre dziewictwa! taka jest prawda i to akurat nie był atak

Gość jagodka slodziutka
tu nikt nie kwestionuje tego dlaczego niedziewica stracila dziewictwo i z kim... tylko co niektore osoby nie rozumieja ze ja zadalam konkretne pytanie co kto ma do dziewic....po co wdawac sie w szczegoly...:D

Gość ale żeby od razu puszczać
się z kimś z dyskoteki :O ? Zartujesz deus, to już bym wolała, jakiem 21 letnia dziewica zastukać do tego sąsiada z naprzeciwka.

Gość lucky strike./.
ehh chyba trafiłem na dziewicę i nie jestem zachwycony z tego powodu:O deo

Gość jagodka slodziutka
dea ta ostatnia wypowiedz byla twoja sama zobacz:D

to oddaj ją mnie :)

Gość dea.wr
ok niestety takie też są sytuacje i ja ich nie wymyślam ale to nie norma większość dziewic chciałoby stracić cnotę i nie robią to z pierwszym lepszym ale nie robią to też z wielkiej miłości i tu też znam przykłady ale to nie o tym, więc nie pisze

Gość prawdziwy facet 29
ale mnie :D 🖐️

Gość dea.wr
tak jagodo, ostatnia wypowiedź jest moja. i to nie był atak, to smutna prawda

Gość dea.wr
lucky strike./. 🖐️ ;) nie cieszysz się?

chyba żartujesz :O, albo to przyjaciółka siostry brata ciotecznego tak miała :o co jest typwe dla kafe.🖐️

Gość jagodka slodziutka
co niektore osoby troche sie pogubily w swoich wypowiedziach...

Gość hłe hłe
albo ja mam taką znajomej od znajomej mojej znajomej mamy :D

Gość jagodka slodziutka
dea no wiec o co chodzi... czy juz byc dziewica nie mozan? bo to bedzie oznaczac ze jest sie obrzydliwym? nie mozna miec juz swoich zasad? kazda byla dziewica...

Gość dea.wr
:D cholera przecież o sobie nie piszę

nie, dei chodzi o to że dziewicą być to balast i takie się oddają na dyskotekach. A ja ile żyję i ile znam, takiej jeszcze nie spotkałam. Może to i balast, ale nie dlatego, że cnota...tylko dlatego, że nie ma ukochanego człowie. A to jest i ciężarem nawet nie będąc dziewicą.

Gość do ale żeby od razu puszczać
popieram w 100 % :)

Gość jagodka slodziutka
Ja juz naprawde sie pogubilam... wszyscy sie oburzyli, napisali co mieli napisac i cisza:D a ja nadal nie uslyszaalam konkretnej odpowiedzi:D

Gość dea.wr
sprowadzacie to do absurdu :D są dwie strony medlau, nie będę się już powtarzać dla jednych jest to ciężąrem (zwłaszcza tych po 20.) dla niektórych jest najwyższą swiętością nikogo nie wrzucam do jednego wora ale nie twierdzę też, że wszytskie takie święte są jak się tu chcą przedstawić 🖐️

Gość hłe hłe
:o no i pewnoe to jeszcze zasłyszane od siostry wujka po babci :O i z tego, żeby robić regułę ? A ja myslalem ze ty dea taka nawet powazna jestes w wypowiedziach :O

Gość lucky strike./.
oj przestańcie...przykładowe problemy z dziewicami 1. dziewczyna może okazać się oziębła, 2.będę jej sugerował branie pigułek antykoncepcyjnych -nie zna reakcji swojego ciała na hormony-może utyć lub stracić całą ochotę na współżycie lub w ogóle nie bedzie mogła ich brać 3. może okazać się strasznie wstydliwa itd. itp. nie oddaję swojej dziewicy;)

Gość jagodka slodziutka
hehe... tego sie mozna obawiac? przeciez tak moze byc nawet z niedziewica:D

Gość dea.wr
hłe hłe niestety, nie zasłyszane to są moi znajomi, czasem rozamwia się na te tematy i wiem jak to wyglądało oczywiście, nikt z tego tragedii nie robił, że kumpele radosne przyjechały do domu, bo spotkały na wyjeździe miłych facetów i "mają to z głowy" i NIE TRAKTUJĘ TO JAK REGUŁY!!! ale takie też istnieją :O

Gość lucky strike./.
niedziewice z reguły lepiej jednak znają swoje ciała i swoje potrzeby;)

:I że zapytam ile ty masz lat kolego :O ? wiesz, że oziębłość czy nie to nie kwestia dziewictwa czy jego braku, a temperamnetu. Ja na 6 kochanek miałem 3 dziewice i 3 niedziewice, odpowiednio poprowadzone, albo i nie, bo czasem samo przez sie, przychodzi wyprawiały to czego nawet bym nie śmiał zaproponować niedziewicom. Znaczy szczególnie jedna dziewica...o niej mówię, że był amoją naj. kochanką :) hhehehe dobre sobie, a myśli nie niedziewica zna reakcje na hormony :O ? Tego to naet lekarz nie wiem, stad się zleca badania. wstydliwosc ma swój urok, zwłaszcza jej pokonywanie. Jednak się zastanów a ja chętnie przyjmę :)

Gość dea.wr
zmykam, miłego w. 🖐️ ;)