Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka slodziutka

Halo... co wy macie do dziewic?????

Polecane posty

Gość jagodka slodziutka
wszyscy tacy madrzy... czy ja cos napisalam takiego ze mam cos do tych ktore nie sa dziwicami?? nikogo nie obrazam.. tylko wlasnie ktos ma cos do dzieiwc... ja tez uwazam ze nie ma roznicy... a z tym winem to slyszalam nie razm...:D sama nie moge tego osadzic..:D

Gość ryszarda_P
To 'wino' dotyczy kobiet w ogolnosci, a nie tych ktore mają w cipie kawał błony.

--->> jagodka slodziutka>> nie kochana nie stoje i nie wale. mam żone i dziecko

Gość dea.wr
któremu będą mogły calym sercem zaufać? :D żartujesz sobie. dziewictwo to nie operacja na otwartym sercu. zaufanie, zauroczenie i pewność faceta i wiele z nich byłoby gotowych pójść z nim do łóżka. ja nie twierdzę, że nie ma takich, co naprawdę czekają na tą wielką miłość. na rok znajomości przez który to czas trzymają się tylko za rażckę, seks ewe. po ślubie, i takie tam ja tego nie potępiam\znam takie osoby, które są gotowe długo czekać ale większość dziewic po 20. już niestety wszystkie swoje ideały i zasady zakopała w ogródku i czeka na najbliższą nadarzająca się okazję, byle tylko mieć to za sobą dlaczego tak się tego wstydzą? skoro to takie piękne, nie muszą się tego wstydzić a spotykam się z tym, że kłamią nawet swoich facetów przed 20. dziewictwo jest normalne po 25 roku życia większośc uważa to za dziwne dlatego żadna nie chce (prawie) dojść do tego stanu niestety a Ty szukasz qal dziewicy a sam jesteś prawiczkiem?

Gość do czemu nie mozemy juz
dziewczyno ,o co ci chodzi?Na razie to chyba Ty tu sie wywyzszasz,bo dziewice raczej nie.I co.wg ciebie mam sie zakochac na zawolanie zeby w momencie smierci umiec powiedziec-tak,umialam sie podniesc wielokrotnie?:o

Gość jagodka slodziutka
Ryszarda... co cie tak wku**ilo?! Przeciez ja tu kulturalnie pisze i nie mam nic do was!! myslalam ze ty nie bedziesz miec nic do nas!! Skoro piszesz bzdury ze sie "niby" masturbuje a potem piszesz ze ty tez to robisz to albo znaczy to ze nie jestes zaspokojona albo jestes niewyzyta....

nie Ja nie wywyższam to chce powiedziec nie ma różnicy miedzy dziewica a kobieta doświadczoną to wy piszecie jakieś brednie ale kobieta która jest dziewica i ma 30 lat to nie jest dojrzałe wino

Gość do czemu nie mozemy juz
i zaraz bedzie ze jestem niedojrzala psychicznie bo co roku nie zmieniam faceta

Gość ryszarda_P
Nie ja napisałam że sie masturbujesz. Niezaspokojona? Raczej nie. Niewyzyta- być może. Ale poczytaj sobie seksuologow i dowiesz się, że masturbacja to w 100% normalne zachowanie seksualne i nie oslepniesz od tego, ani wlosy miedzy palcami ci nie wyrosna.

Gość do deaaa
"ale większość dziewic po 20. już niestety wszystkie swoje ideały i zasady zakopała w ogródku i czeka na najbliższą nadarzająca się okazję, byle tylko mieć to za sobą dlaczego tak się tego wstydzą" żartujesz, sobie prawda? czy ty uważasz, że kobieta która ma 23 lata np skoro tyle czekała, to później z tego zrezygnuje ? na rzecz przygodno seksu z dyskoteki? droga dea, róznie się w zyciu uklada, i bez wzgledu na to, jakby kobieta nie wyglada, faceta na skes zawsze znajdzie :O. Brak okazji ? Nie ma czegosc takie - szpilki i fru na dyskoteke. Mam 21 lat i nie jestem dziewica wsrod kolezanek 22,23 mam wiecej dziewic niz wsrod 15 i 16 z zawodowek - niedziewic. Te dziewice sa ladne, inteligentne, bywaly w zwiazkach, 1,2 ale nie wyszlo. Mezczyzni chca dziewic, i szukaja ich w gimnazacjh, bo mysla ze tam ich wiecej...

Gość dea.wr
jagodka w ogóle się nie masturbujesz? uważasz że to coś złego? :D

Gość ryszarda_P
Mężczyźni chcą dziewic - buhahahaha! Pamiętam, że z moim dziewictwem, a w zasadzie z jego straceniem byly same klopoty, bo partner najzwyczajniej w swiecie się bal. Oczekiwal krowotokow, okrzykow bolu no i tego, ze będę oczekiwać ze będzie to cos jedynego w swoim rodzaju.

Gość do deaaa
mezczyzni w odpowiedniej grupie wiekowej i nie zaprzeczaj, bo tak jest.

jest też druga strona medalu kobiety które trzymają dziewictwo dla swoich przyszłych mężów. a potem kłopot noc poślubna i porażka ato już po ślubie i co bradz rozwód było tu kilka takich topików

Gość jagodka slodziutka
dea wr. masz racje... BEZ PRZESADY Z TYM DZIEWICTWEM... ale ja mam 19 lat, chlopaka z ktorym wiem ze spedze reszte zycia wiec po co sie spieszyc? 7 to ze masz zone i dziecko to znaczy ze nie mozesz sie sam zasapkajac?? a tak wogole to myslalamz e ktos kulturalnie bedzie do teo podchodzic a nie jakies wyzwiska i klotnie:( NIC NIE MAM DO KOBIET DOSWIADCZONYCH I NIC DO DZIEWIC ALE WIDZIALAM ZE KTOS MA DO TAKICH JAK JA I TO NIE JEST MILE... BO KTOS WLASNIE UWAZA ZE DZIEWICE SA GORSZE...

Gość ryszarda_P
Uwazasz, ze dziewice są gorsze i dlatego atakujesz-w koncu najlpeszą obroną jest atak. Eh, nie wartosciuj ludzi wg blony lecz wg tego co robią.

Gość czemu nie możemy już
dziecko, naucz się czytać a potem myśl o sexie, bo ciśnienie najwyraźniej oczka przysłoniło:o nie chodzi o zrywanie związkow po pół roku:o tylko o to, że wy takie święte nietknięte w waszą błonę krytykujecie od razu, z miejsca, kobietę która dziewicą nie jest bo je straciła (co jest naturalnym procesem, nie ma potrzeby charakteru sacrum temu procesowi nadawać) z osobą którą kochała, i od razu wypowiedź dziewicy (tu na kafe między innymi, ale w realu też takie gwiazdki znam) "jak się puszczała to teraz ma" - ku*** jak to się puszczała?kochała!

Gość dea.wr
mężczyźni chcą dziewic? cholera, a wiecie że to jednorazowy stan? i co potem? zastrzelimy się? bo Oni chcą dziewic? ja nie piszę, że dziewice to jakieś chore kobiety, ale po prostu większośc z nich jest dziewicami bo nie było okazji, nie miały faceta, albo i inne znam dziewcie, które się tego wstydzą a to miłe, inteligentne kobiety i nie mów, że nie brakuje im okazji bo brakuje gdyby była, dawno pewnie "pozbyły" się tego dla nich balastu :O bo takie jest postrzeganie ale z drugiej strony są i dziewice które mają swoje zasady i ich przestrzegają i to też jest piękne w większości przypadków po 20. hormony tak biją, że chciałoby się to mieć już za sobą ;) i nie piszę, że trzeba z pierwszym lepszym ja sama czekałam na ten ideał niestety nie jesteśmy dziś razem ale nie żałuję tego większość z moich koleżanek - dziewic załuję czegoś innego tyle 🖐️

Gość jagodka slodziutka
nie nie masturbuje sie... nie ma w tym nic zlego chyba ze ktos juz z tym przesadza... ja takich rzeczy nie potrzebuje...

Gość oczywiście że dziewice są
LEPSZE :classic_cool:. Każdy to wie, tylko tutaj 2/3 to ku/rwy :) więc po co się wdawać w dialogi ? I tak zakrzyczą człowieka:). Dziewice rulezzz tak było jest i będzie. Nie jestem prawiczkiem , nie mam małego, nie narzekam na powodzenie, ale na razie sobie używam :D I dzi/wki są potrzebne :classic_cool:

Gość ryszarda_P
Ciekawy podzial- dziewice i kurwy. To twoja matka kim jest, skoro cię zrobila?

Gość dea.wr
dokładnie ryszarda faceci zazwyczaj się boją dziewicy i bla bla pewnie napiszecie, że jak kocha to się ucieszy z dziewicy a z niedziewicy będzie niezadowlolony to gówno prawda za przeproszeniem sama chyba nie chciałabym spotkać na swojej drodze prawiczka mam swoje lata i chyba to, czy miałam już partnera nie powinno mieć dużego wpływu na moje następne związki a jakiś 30latek który krzyczy o dziewice choć sam nie jest prawiczkiem to to dla mnie żałosne jest \ideały cholera :O

Gość jagodka slodziutka
"ale z drugiej strony są i dziewice które mają swoje zasady i ich przestrzegają i to też jest piękne" ja wlasnie do takich naleze .. mam taka zasade i dobrze mi z tym...

to jest wymiana zdan a nie kłótna,a jak tego nie dzwigasz,to papa zadzwon do swojego chłopaka igadaj z nim o książkach,swoich koleżankach i dalej go zmuszaj do celibatu jak jakiegoś Kleryka w szkole katolickiej

dea.wr \" jedno i to samo piszesz w kółko :PQrwa myślisz,że facet jak chce dziwcie to po rozdziewiczeniu dziewczy już jej nie będzie chciał:Okiepski z Ciebie doktor:P

Gość do deaaa
Ty chyba nie rozumiesz czy jest okazja :O ? Okazja jest zawsze, ale to nie o to chodzi by mieć przygodny seks. Patrz ile teraz ludzi jest samotnych, po 30, 40, to dlaczego nie po 20? t

Gość ryszarda_P
Jagoda/ tylko nie zdziw się jak twoj chlopak będzie stal od rana do nocy nad kiblem i marszczyl freda.

-->>jagodka slodziutka ok masz zasady ale nie jestes sama i zmuszasz swoja drugą połowe do celibatu.

Gość dea.wr
qal tutaj jedno i to samo w kółko jest pisane więc nie oczekuj nowości :O

--->> ryszarda_P jej chlopakon tak robi jak piszesz