Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liloerrka

mam 20 lat i opiekuna 45-letniego czy to coś złego??

Polecane posty

Gość pomarzyć dobra rzecz
:D nieźle mnie ubawiłaś laska :D

Gość ryszarda_P
No to klep to cud. Tylko nie zdziw się jak za 2 lata zamieni cię na lepszy model a ty zostaniesz z niczym, tylko z kurestwem w rodowodzie.

Gość ja ona xxxxxxxxx
tylko uwazaj,bo ten spocony staruch niedlugo bedzie mial andropauze,ale Ty pewnie nie wiesz co to jest

Gość aż dziw bierze że dajecie
się nabrać tej taniej prowokacji :D

Gość ryszarda_P
Uuuu i wtedy dopiero będzie probelm, gdy premię uzależni od 'stanięcia'. Bo będzie już z tym ciężko.

Gość ryszarda_P
Nooo, zazdrościmy ci że obrabiasz gościa za kasę, a on ma cię za szmatę.

Gość ja ona xxxxxxxxx
jasne tylko pozazdroscic:)

haha, chciałabyś :) poza tym chodzimy czasem na bankiety, zabiera mnie też w podróże \"służbowe\" do ciepłych krajów... Własnie tydzien temu wróciliśmy z mauritiusa. nawet nie wiesz gdzie to jest, co? ;)

Gość ryszarda_P
Dziecko, wiem gdzie to jest. Jak coś to wróciliśmy z Mauritius - ale tobie przeciez poprawna polszczyzna niepotrzebna, wystarczy francuski. Wolę szacunek do siebie i szczerosć w stosunku do przyszlego męża niż Mauritius.

Gość ja ona xxxxxxxxx
jasne,ostatnie podrygi starej lodygi

Gość ty lachociągu
Lachociągu jeden, nie wstyd ci? A co na to twoi rodzice? Pewnie zachwyceni. Mają się czym poszczycić, że córeczka szaleje w wielkim świecie, zamiast pracować w biedronce. Kiedyś będziesz miała co wspominać. Tylko pamiętaj, że los jest mściwy i kiedyś wszystko się obróci przeciw tobie.

Gość przestancie ja krytykowac
przeciez jesli lilkoerka jest zadowalona to Ok. Krytykujecie ja bo wam zazdrosc ! wiele facetow tez by chcialo miec super luksusowa kochanke jak w filmie amerykanskim ale was na to nie stac ! A przeciez malzenstwo to wlasciwie to samo co likoerka ze swoim opiekunem tyle ze w malzenswie jest czesto gorzej : zonka nie dosc ze jest na uslugi meza to jeszcze musi charowac i dzieciakom pieluchy przewijac ..! Opikun chyba jest OK - stara sie , dba o nia , jest zadbany i przeciez 45lat to sila wieku ! gorzej gdyby musiala sypiac z jakims oblesnym 75-cio letnim starcem . Ja uwazam ze jest ok. Lepiej jest miec jednego fajnego kochanka , ktory o ciebie dba niz kilku byle jakich dziadow

liloerrka twoje życie wiec rób z nim co chcesz , chłop pewnie ma córke w twoim wieku wiec dyma ciebie bo córkę posuwać mu głupio

Gość Tym tumanom
jest poprostu zazdrosc ze ma piekne zycie !!! i ze ja facet respektuje i traktuje jak dame . A wy tumany tylko sie tumanicie ...ha ha ha

Gość Do Rycharda_P
.. on jej napewno nie traktuje jak szmate - bo ze szmata sie na bankiety nie chodzi ! .. ani na egzotyczne wyspy nie wybiera !