Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figazmakiem

TRATWA - miłej zabawy!!!!

Polecane posty

http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf ZASADY: Wchodzisz do gry klikając to niebieskie okrągłe po prawej stronie. Musisz przetransportować wszystkich na drugą stronę. 1. Tratwa zabiera tylko 2 osoby. 2. Sterować tratwą potrafią jedynie: ojciec, matka i policjant. 3. Matka nie może przebywać z synami bez ojca. 4. Ojciec nie może przebywać z córkami bez matki. 5. Złodziej nie może przebywać z członkami rodziny bez policjanta. W Japonii podobno jest to zagadka do rozwiązania na rozmowach o pracę.

Gość babaluba
a mi nie chce wejsć

Gość allllllllllle
ale to juz bylo i nie wroci wiecej... mam nadzieje

nie wiedziałam, ze było.... jak ktoś ma ochotę na trochę logicznego myślenia, to co w tym złego?

Gość babaluba
pusta strona i nawet się nie ładuje :(

Gość babaluba
weszło mi ale za cholere nie wiem jak się do tego zabrac może ktos podac pierwszy krok?

Gość udalo mi sie
3 razy nawet:D:D

Gość babaluba
nosz kurwa zara mnie szlag trafi z tą grą nie zasne dopóki jej nie rozwiąże

Gość gotoweeeeeeee
najpierw policjant i zlodziej potem policjant wraca po 1 chlopca potem policjant i zlodziej wracaja ojciec z synem do 1 chlopca ojciec wraca po matke matka wraca policjant i zlodziej do chlopcow ojciec wraca po matke matka wraca po corke policjant zezlodziejem wracaja do dziewczynki policjant z dziewczynka do reszty i znowu policjantwraca po zlodzieja i KONIEC

Gość gotoweeeeeeee
najpierw policjant i zlodziej potem policjant wraca po 1 chlopca potem policjant i zlodziej wracaja ojciec z synem do 1 chlopca ojciec wraca po matke matka wraca policjant i zlodziej do chlopcow ojciec wraca po matke matka wraca po corke policjant ze zlodziejem wracaja do dziewczynki policjant z dziewczynka do reszty i znowu policjant wraca po zlodzieja i KONIEC

Gość gotoweeeeeeee
jak ktos nie chce wiedziec NIE CZYTAC PROSZE od razu przepraszam jakby cos......