Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akma

najlepsze tabletki anty?

Polecane posty

Gość akma

no właśnie które sa waszym zdaniem baby najlepsze? podzielcie sie ze mna doswiadczeniami

Gość struś
najlepiej rzadne:)

Nie potrafie odpowiedziec na to pytanie chociaz juz testowałam kilka...Jezeli kiedys poznasz prawdziwa i jednoznaczna odpowiedz na to pytanie - pisz do mnie na maila - bede zobowiazana ;)

nie ma najlepszych tabletek anty :O każde są inne i każde będa różnie tolerowane przez rózne kobiety także wiesz musisz próbować ja akurat miałam to szczęscie, że te pierwsze okazały się dla mnie bardzo dobre (Rigevidon)

Gość Milka_30
Hej kobitki,założyłam na ONET czacie pokój o nazie Antykoncepcja...moze sie tam "spotkamy i pogadamy?

Gość syrialowa
ja biore diane 35 i sa rewelacyjne moim zdaniem ale to nie sa tabletki antykoncepcyjne sensu stricto bo maja leczyć objawy androgenizacji a przy okazji chronia przed ta niepożądana ciążą. dla mnie świetne. polecam

Gość rastatabs
yasmin sa naj naj naj

rastatabs ---> a słyszałaś o smiertelnych przypadkach w USA i Holandii wśród kobiet zażywających Yasmin właśnie ?? 🖐️

Witam.ja bralam Minulet i dla mnie byly super-teraz mam plastry i czuje sie tez ok i sa wygodniejsze-przyklejasz raz na tydzien i spokoj,bez paniki,ze zapomnisz tabsa .pozdrawiam