Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowka

dzieki gg dowiedzialam sie ze ma kogos na boku

Polecane posty

Gość haalooo
daj mu szanse ale ja bym wyznaczyla mu kare, niech przy Tobie napisze do tej dziewczyny ze jest dupkiem, ze oszukiwal Ciebie i byc moze ja, ze bardzo Cie kocha...itp pewnie tak nie zrobisz ale ja bym zrobila..

Gość heh hhihih heheh
no i bedzie happy end... czyli czysta prowokacja

Każdy topik rodzi podejrzenie o prowokację. Tak już jest. Pewnie mam tyle lat co Twoja Mama. Umiem na zachowanie Twojego chłopaka spojrzeć jak na szczenięcy wybryk. Być może właśnie teraz on dojrzewa naprawdę. Niech to trochę potrwa, nie wracaj natychmiast, ale daj szansę. Myślę, że jesteś na to gotowa. A zerwanie tamtej znajomości powinno być spektakularne: w Twojej obecności, RAZ NA ZAWSZE. Taki postawiłabym mu warunek. Myślę, że taka nauczka na kawał życia mu wystarczy. :D

Gość sie porobilo
ale nie dawaj mu szansy tak zaraz od razu - wez chlopa na przetrzymanie na tydzien czy dwa - ze potrzebujesz czasu czy jak. ale zastrzez, zeby glupot nie robil! przeciez skoro kocha to nie ucieknie, nie? ty potrzebujesz nieco spokoju, a on potrzebuje zrozumiec, ze szczeniak byl /oby - byl!/ i niech sie troche pomiota - zeby na drugi raz 18 razy sie zastanowil!!! aha - zadnych zahaslowanych gadulcow i kont pocztowych - powinien sie na to zgodzic bez wahania w tej sytuacji! ciesze sie za ciebie majowka! pozdrawiam serdecznie!

mam nadzieje ze sie nie pomyle co do niego i bedzie tego wart jeszcze do niego nie wracam, troche go przytrzymam tak jak radzicie, nie wiem kiedy powinnam isc do lekarza ale chyba jeszcze troche za wczesnie tak mysle, szkoda, chcialabym wiedziec na 100% on mowi ze juz usunal ja z listy i zablokowal, moze skusze sie to sprawdzic jak juz bede w domu

Gość bleeeeeEt
moze sie skusisz dziewczyno! pierwsze co zrobisz wchodzac do domu to powinno byc wlasnie to ze sprawdzasz gg!!!!! no sprytnie usunol ja i zablokowal.. zero konfrontacji

Gość sie porobilo
niech odhasluje poczte i gg. nikt ci nie kaze sprawdzac, ale powiedz mu ze chcesz miec pewnosc, bo solidnie nadwatlil twoje zaufanie. i zadne tam gadki - o prywatnosci i takich tam. niech sie nawet nie wyglupia. nabroil, a ty masz prawo mu nie ufac do konca! kropka!!! i trzymac chlopa. trzymac jeszcze w niepewnosci!zeby zapamietal raz na zawsze i zeby mu sie wgryzlo w pamiec co traci.

wiem ze moze powinnam zadac takiej konfrontacji tylko ze ja po prostu chcialabym juz o tym zapomniec, dzisiaj jak opadlo ze mnie to napiecie rozbeczalam sie jak dziecko , ale w sumie to ciekawi mnie jego reakcja jak go poprosze o to zeby tak zrobil jak piszecie ale to dopiero jak wroce do mieszkania. Teraz ide spanko, jestem bardzo zmeczona. Dzieki dziwczyny ze bylyscie ze mna caly czas. I wierzcie mi ze to zadna prowokacja tak mi sie po prostu ulozylo.

Gość regina waskostopa
mialas przestac pisac, jak ktos zarzuci ci prowokacje. Dlaczego dalej piszesz te lzawe farmazony? Telenowela interaktywna z moralem, dla ubogich :> moze zaczna wysylac smsy, co powinna zrobic bohaterka: zostawic chlopaka sms na nr 7756, dac mu szanse 7757. W kolenych odcinkacj serialu nowe dylamety. Ogladaj koniecznie!

Majowka jesli czujesz ze to ON to nie ma sie co zastanawiac! Podoba mi sie to ze jestes osoba konsekwentna i madra, umiesz myslec na trzezwo, kiedy opadna emocje. Dobrze zrobilas wyjezdzajac, niech on sobie nie mysli ze moze sobie tak robic i ze przejdzie mu to tak latwo. A poza tym oboje mieliscie czas by sie nad tym wszystkim zastanowic. Jak juz wrocisz do niego to, Twoje marzenia moga sie spelnic, kolacyjka, swiece i wtedy mu powiesz o dzidziusiu :-) Zycze Wam szczecia! :-) Trzymam kciuki. P.S. Majowka tak przeczuwalam ze jestes w ciazy! :-)

Gość sio regina
nas juz uswiadomiono na ten temat. podziekowalismy uprzejmie. tobie tez juz dziekujemy. majowka - pozdrawiam.

zaprosil mnie na kolacje do restauracji jutro wieczorem, wtedy mu powiem, nie moge sie doczekac

hejo🌻 powiedz mu, powiedz :) skoro tak mówił wcześniej o ślubie i o rodzinie to pewnie sie ucieszy

Gość sie porobilo
ale i tak sie nie wprowadzaj z powrotem jeszcze. daj mu jeszcze palce pogryzc z nerwow... gratuluje podjetej decyzji!

Gość ciekawa okrutnie
alo!!!! nie ma dalszego ciagu?? ciekawa jestem jak sprawa się ma ..

Gość do prowokatorki
przeciez to byla prowokacja

no dobra! to była prowokacja :) ale dałyscie sie wkrecic głupie psitki :P

Gość mkl
majówka to nie to samo co majowka. Mam nadzieję, ze majowko wszystko ok. Napisz co i jak.

Gość MALA-z
GG to najwieksze oszuntwo swiata ja tez poznalam faceta na gg napoczatku sie balam ze moze jakis swir potem przyjechal poznalismy sie blizej bylo cudownie nie pamietalam o bozym swiei calymi dniami tylko nett. Niestety wszestko o dobre szybko sie konczy dzis najhetniej wymazalby mnie ze swojego zycia .Pobawil sie a mi zostal bol i rozczarowanie sama soba

Gość do mala z
właśnie to był facet Majowki. Niestety. :D

Gość bbba
czy jest jakiś ciąg dalszy czy to byla jednak tylko bajka?

Gość WrrrrRRRRRRRrrrr
to byla prowokacja od samego poczatku. ktos sie bawil naszym kosztem

Gość SWEETdrop NNNN
a tak jej wspolczulam i sie przejelam... nadal nie chce mi sie wierzyc ze to prowokacja

Gość ale to byly jaja
ja tez jej wspolczułam. doradzałam...a to podpucha... zastanawiajace jest to ze jak przylecuala do polski to odrazu po godzinie siadla i tu na forum pisala.. kto tak robi?? po ciezkiej podrozy siada do kompa???