Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

banany dla 6 miesiecznego dziecka??????

Polecane posty

Gość myszeczka23

widziałam w sklepie ze sa banany w słoiczku z gerbera dla 6 miesiecznym maluchów ,to znaczy ze moge dawac banany dla mojej cóeczki???oczywiscie zmiarzdzone

wiele mam podawało ale też wiele mam sztywno podchodzi do nowosci.Według schematów piszą że banan od 10 m-ca. Ja dawałam też po tym jak zobaczyłam w słoiczku.Tezwłasnie ok 6 m-ca.

a ja dawlam po skonczeniu 4 miesiaca..takie w sloiczkach z hippa..zwyklych nie daje bo pracowalam przy tym i wiem w jakim stanie sa przywozone do Polski i co sie z nimi robi zeby dojrzaly:o..polecam dla maluszka najpierw w sloiczkach...

Gość podnosimy
ja podawalam ale maly mial zatwardzenie po bananach

Gość jadzia jestem. a co
patrząc na to co sie robi ze wszystkimi owocami i warzywami radze wogóle ich dzieciom nie podawac tylko zdrowe sztuczne słoiczki ;-)

Gość Moja pediatra mówiła
ze nie po to mamy krajowe owoce zeby dawac dzieciom to co rosnie na innym kontynencie. Nie dawajcie cytrusów dzieciom bo alergizują. Marchewki,jabłka i inne owoce. A i truskawki tez nalezy wprowadzac póżniej bo mogą alergizowac

Gość banan nie jest cytrysem

Gość jadzia jestem. a co
a marchewki nie są owocami... jakie my mamy krajowe owoce zimą?? zmroźone jabłka?? dzięki..

Jasne, ze tak. Ja już dawałam mojemu 5 miesięcznemu dziecku. Jeżeli nie chcesz mieć wątpliwości to polecam książkę z całym schematem żywienia niemowląt. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
wszystko dawałaś spamerko w 5. miesiącu, ogarnij się

Gość gość
Dawalam banany dzieciom od 5 miesiaca. Nie dawaj pomaranczy bo sa za kwasne i powoduja biegunke.